breaking news Νέο

Απονομή βραβείων και τιμητικών διακρίσεων «3ου Παύλειου Μαθητικού Διαγωνισμού»

Απονομή βραβείων και τιμητικών διακρίσεων «3ου Παύλειου Μαθητικού Διαγωνισμού»

Το απόγευμα της Δευτέρας, 24ης Ιουνίου, στο κατάμεστο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα έλαβε χώρα η παρουσίαση και αξιολόγηση των προκριθέντων μουσικών συμμετοχών και η απονομή βραβείων και τιμητικών διακρίσεων του «3ου Παύλειου Μαθητικού Διαγωνισμού» που διοργάνωσε το Ωδείο της Μητροπόλεως στο πλαίσιο των «Λ΄  Παυλείων».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επέτειο δέκα ετών λειτουργίας του Ωδείου και στο πρώτος μέρος η κριτική επιτροπή αξιολόγησης των μουσικών συμμετοχών που απαρτιζόταν από τον Γεώργιο Ορδουλίδη, καλλιτεχνικό διευθυντή των «ΠΑΥΛΕΙΩΝ», από τον Κωνσταντίνο Καλδάρα, συνθέτη, ζωγράφο και συγγραφέα, την Ελένη Αναγνώστου, καθηγήτρια μονωδίας – μαέστρο, την Μαρία Πέτκου, καθηγήτρια πιάνου, μονωδίας, μαέστρο και τον Πέτρο Ρίστα, καθηγητή κιθάρας, μαέστρο άκουσε τις 14 συμμετοχές που προκρίθηκαν στον μουσικό διαγωνισμό και αποφάσισε για την απονομή των σχετικών βραβείων.

Στη συνέχεια η κριτική επιτροπή των εικαστικών που απαρτιζόταν από τον Γεώργιο Ορδουλίδη, καλλιτεχνικό διευθυντή των «ΠΑΥΛΕΙΩΝ», από τον Κωνσταντίνο Καλδάρα, συνθέτη, ζωγράφο και συγγραφέα, από τον Νικόλαο Χατζηιωάννου, καθηγητή αγιογραφίας – εκπαιδευτικό, την Χαρά Κοσμίδου, καθηγήτρια ζωγραφικής – αγιογραφίας και τον Δημήτριο Μπαμίχα, αγιογράφο απένειμε τα βραβεία του διαγωνισμού ζωγραφικής και αγιογραφίας.

Στον «3ο Παύλειο Μαθητικό Διαγωνισμό» έλαβαν μέρος 150 μαθητές και μαθήτριες όλων των ηλικιακών βαθμίδων σχεδόν από όλες τις Αρχιερατικές Περιφέρειες της Μητροπόλεως.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Γραμματέας της Μητροπόλεως Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος, ενώ το πρόγραμμα παρουσίασαν οι συνεργάτιδες του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας Ευθυμία Χατζηκυριακίδου και Σωτηρία Χαλδαιοπούλου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής