breaking news Νέο

Oικόπεδα περιοχής Βίλα Βικέλα Βέροιας

Oικόπεδα περιοχής Βίλα Βικέλα Βέροιας

Με βάση το ζήτημα που τέθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο αν η βίλα Βικέλα είναι ή δεν είναι εντός σχεδίου πόλεως οφείλουμε να ενημερώσουμε τόσο τους συμπολίτες μας όπως και κάθε υπεύθυνη αρχή ότι το θέμα δεν αφορά μόνο τους ιδιοκτήτες της βίλας αλλά και 120 μικροϊδιοκτήτες του Οικοδομικού Τετραγώνου 484η όπου αγοράζοντας οικόπεδα στη συγκεκριμένη περιοχή ταλαιπωρούνται από το 1974 όπου εντάχθηκε η περιοχή στο εντός σχεδίου πόλεως αλλά στη συνέχεια χαρακτηρίστηκε ως χώρος πρασίνου από τον Δήμο Βέροιας χωρίς όμως ποτέ να πραγματοποιηθεί αποζημίωση ή ανταλλαγή οικοπέδων σε άλλη περιοχή !!!

Ελπίδα δόθηκε όταν επιτέλους το 1999 πήρε απόφαση το τότε Δημοτικό Συμβούλιο για ανταλλαγή οικοπέδων στους μικροϊδιοκτήτες με την καινούργια επέκταση προς το Νοσοκομείο Βεροίας (περιοχή Παπάγου

Ευχαριστούμε τον Δήμο Βέροιας και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο που στέκεται δίπλα στο χρόνιο πλέον πρόβλημά μας και δηλώνουμε ότι έχουμε όλα τα νόμιμα έγγραφα που αποδεικνύουν  την ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης, τα οποία μπορούμε, εφ' όσον τα ζητήσετε να σας τα στείλουμε. Δέστε μόνο το πλέον επίσημο site της Ελληνικής Πολιτείας, που είναι το gov.gr, από το οποίο ο κάθε πολίτης, η κάθε Υπηρεσία, τα κάθε Δικαστήριο πληροφορείται επίσημα για το ισχύει κάθε φορά, ήτοι από το gis.epoleodomia.gov.gr, πως χαρακτηρίζει το Ο.Τ. 484η.

Κάθε αμφισβήτηση ή καθυστέρηση φέρνει σε απόγνωση όλους αυτούς τους ανθρώπους που περιμένουν κάποτε να αποκτήσουν στέγη σε οικόπεδα που αγόρασαν από το 1963 !

 

Ο πρόεδρος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΙΩΓΑΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής