breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Πήγε ο Κυριάκος να παρακολουθήσει με τη Μαρέβα την νύφη Μαρία Σάκαρη, στος τένις, στους Ολυμπιακούς Αγώνες la Pari.

 

Με την Μαρέβα να κρατά στα χέρια την ελληνική σημαία τρέμοντας από συγκίνηση.

 

Βέβαια όλα αυτά τζαμπαρία.Διοτί και εμείς θέλαμε να παρακολουθήσουμε τους αγώνες, πρώτο τραπέζι πίστα Σηκουάνα, με φόντο τον πύργο του Άιφελ, αλλά ήθελε κανά τριάρι χιλιάρικα και βάλε και εμείς δεν έχουμε μαντίλι να κλαφτούμε.

 

Βέβαια δεν μας αρέσουν κι όλας κάτι φουά γκρα και σαμπάνιες, άσε που εδώ έχουμε ντάλα ήλιο, ενώ εις τας Παρισίους βρέχει τρίπαξ της ημέρας, πρωί, μεσημέρι,βράδυ, μετά το φαγητό.

 

Πάμε τώρα στα πιο καλλιτεχνικά που έχουν να κάνουν με τις εναρκτήριες εκδηλώσεις της Ολυμπιάδας.

 

Βγήκε ο Μητσοτάκης και μας είπε ότι πριν 20 χρόνια η Ελλάδα πήρε χρυσό στην έναρξη των Ολυμπιακών.

 

Για αυτούς που τα κονόμησαν χοντά επί Σημίτη με στάδια που στήθηκαν μόνιμα, αντί να μπορούν να μετακινηθούν για την υπερτιμολόγηση τους από το κράτος του "εκσυγχρονισμού" και την υπέρβαση των δαπανών από 4 σε 7 δις, δεν είπε τίποτε.

 

Ούτε για το ότι ο "Βούδας της Ραφήνας" άφησε να καταστραφούν και να ριμαχτούν από τους "μελαμψούς" οι αθλητικές εγκαταστάσεις.

 

Να το προσπεράσουμε κι αυτό. Γιατί παρακαλώ η καλύτερη έναρξη δεν ήταν αυτή της πρώτης σύγχρονης Ολυμπιάδας, το 1896 στην Αθήνα; Με μαύρο γαρμπίλι στους διαδρόμους που έτσι και έπεφτες γινόσουν σαν τον Βέγγο στο "ξέρεις από βέσπα;"

 

Και στα επίσημα του "Καλλιμάρμαρου", εκεί η χούντα του Παπέα αναπαράστησε τα πάντα. Από την μάχη των Θερμοπυλών, μέχρι τας μάχας εναντίον των συμμοριτών σε Γράμμο και Βίτσι, Βασιλεύς Γεώργιος ο Πρώτος, μαζί με τον πρωθυπουργό Δεληγιάννη, χειροκροτούσαν τους Έλληνες αθλητές, με πρώτο τον Σπύρο Λούη, που είπε και το περίφημο "για την Ελλάδα ρε γαμώτο" και το έκλεψε η Πατουλίδου στην Βαρκελώνη το 1992.

 

Αυτοί ήταν Ολυμπιακοί ω Έλληνες. Και μετά η επίθεση της Τουρκίας το 1897 και η κατεβασιά της στην Θεσσαλία, που την σταμάτησαν Αι Μεγάλαι Δυνάμεις. Που φυσικά δεν διδάσκεται στους Ελληνόπαιδες ως ιστορία.

 

Αυτά προς την ώρα και αν μη τι άλλο οι Ολυμπιακοί του 2004 στην Ελλάδα, δίδαξαν και την, άτεχνη, τεχνική του σούπερ ντόπινγκ, και μας έκατσε κάτω από την μπάρα. Βοήθεια μας.


Σάκαρη
Παρίσι-Ολυμπιακοί Αγώνες 2024
Ολυμπιακό χωριό
στάδιο
αθλητές

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής