breaking news Νέο

Ανακοινώθηκε ο οριστικός κατάλογος συμμετεχόντων στις θρησκευτικές εμποροπανηγύρεις του Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2024

Ανακοινώθηκε ο οριστικός κατάλογος συμμετεχόντων στις θρησκευτικές εμποροπανηγύρεις του Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2024

Στην Αλεξάνδρεια συνήλθε την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. σε συνεδρίαση η τριμελής γνωμοδοτική επιτροπή ελέγχου και αξιολόγησης των αιτήσεων των πωλητών που θα συμμετέχουν στις Θρησκευτικές Εμποροπανηγύρεις του Δήμου Αλεξάνδρειας έτους 2024 και συνέταξε τον Οριστικό κατάλογο συμμετεχόντων / κατόχων θέσεων στις θρησκευτικές εμποροπανηγύρεις του Δήμου Αλεξάνδρειας Α. ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΛΟΥΤΡΟΥ και Β. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, για το έτος 2024.

Η καταβολή των προβλεπόμενων τελών θα γίνεται από τους ενδιαφερομένους πωλητές εντός πέντε (05) εργάσιμων ημερών από την επομένη της δημοσιοποίησης του οριστικού καταλόγου συμμετεχόντων/κατόχων θέσεων, με χρεωστική κάρτα στο ταμείο του Δήμου ή με κατάθεση στον λογαριασμό του Δήμου Αλεξάνδρειας στην Τράπεζα Πειραιώς, στον ΙΒΑΝ:  GR7301722080005208055980185.

Απαραίτητα στοιχεία για την κατάθεση είναι η αναγραφή του ονοματεπωνύμου του ενδιαφερομένου πωλητή, του ΑΦΜ και της αιτιολογίας κατάθεσης: “Για την εμποροπανήγυρη της Αγίας Κυριακής Λουτρού 2024” ή “Για την εμποροπανήγυρη της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας 2024”.

Η απόδειξη του ταμείου του Δήμου ή το αποδεικτικό κατάθεσης της τράπεζας θα κατατίθεται άμεσα στο Τμήμα Τοπικής οικονομικής Ανάπτυξης, Γραφείο 18 στον Δήμο Αλεξάνδρειας ή θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά στο e-mail: tsiliponi@alexandria.gr.

Σε περίπτωση μη καταβολής του προβλεπόμενου τέλους από τους ενδιαφερομένους πωλητές εντός της παραπάνω προθεσμίας, δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή αυτών στις εν λόγω εμποροπανηγύρεις του Δήμου.

 

Η Επιτροπή:

Πάντου Βασιλική


Αρβανιτοπούλου Παρθένα


Ανθίμου Αικατερίνη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής