breaking news Νέο

Eυστάθιος Χωραφάς: Το πρόγραμμα των θερινών εκδηλώσεων από 23 μέχρι 26 Ιουλίου

Eυστάθιος Χωραφάς: Το πρόγραμμα των θερινών εκδηλώσεων από 23 μέχρι 26 Ιουλίου

Ανακοινώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ευστάθιος Χωραφάς» το πρόγραμμα των τετραήμερων θερινών εκδηλώσεων και είναι το εξής:

23/07 : Ώρα 9 μ.μ. Κρητικοποντιακή βραδιά με τους Νίκο Ζωιδάκη (με το επιτελείο του) Στάθη Παυλίδη στο τραγούδι, Ρ.Αλεξανδρίδη στην λύρα και Μιχάλη Σιώπη στο κλαρίνο.

24/07: Ώρα 9 μ.μ. Ποντιακή βραδιά με τους Σταύρο Σαββίδη, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, Παύλο Καγκελίδη στο τραγούδι και Δ.Ακριτίδη, Φ.Χαραλαμπίδη, Γ.Κων/νιδη στην λύρα .

25/07: Ώρα 9 μ.μ. Ποντιακή βραδιά με τους Γαβρίλο Σιδηρόπουλο, Λευτέρη Παπαδόπουλο στο τραγούδι, Χ.Αθανασιάδη, Γ.Χωραφαΐδη στην λύρα και Γ.Ιακωβίδη στο κλαρίνο.

26/07 : Ώρα 9 μ.μ. Λαϊκή βραδιά με την Άντζελα Δημητρίου (με το επιτελείο της) σε ολονύκτιο πρόγραμμα.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για κοινωνικούς σκοπούς.

 

ΑΦΙΞΗ - ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΙΕΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται, όπως κάθε χρόνο επί τη ευκαιρία του εορτασμού της πολιούχου Αγ.Παρασκευής. Στον Ιερό Ναο Αγ.Παρασκευής Πατρίδας θα βρίσκονται για προσκύνημα από το απόγευμα της Κυριακής 21 Ιουλίου, μέχρι την 10μ.μ. της Δευτέρας 29 Ιουλίου τα λείψανα των αγίων ΡΑΦΑΗΛ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΕΙΡΗΝΗΣ.

Οι εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στην μνήμη των πεσόντων πριν 50 χρόνια κατά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.

Στο πρώτο 10ημερο του Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί, επί τη ευκαιρία των εγκαινίων του νέου κτιρίου των "παιδιών της άνοιξης " μεγάλη καλλιτεχνική βραδιά. Τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την αποπεράτωση της δομής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής