breaking news Νέο

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ : Σήμερα το παιχνίδι της χρονιάς

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ : Σήμερα το παιχνίδι της χρονιάς

Στο γήπεδο του Μακροχωρίου σήμερα θα λυσουν τις διαφορες τους ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και η Νίκη Αγκαθιάς με τον νικητή να αναδεικνύεται πρωταθλητής της ΕΠΣ Ημαθίας και παράλληλα να παίρνει και το εισιτήριο για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δυο μονομάχοι του φετινού τίτλου αναμετρήθηκαν φέτος τρεις φορές από τις οποίες στις δυο αναδείχθηκε νικήτρια η Νίκη Αγκαθιάς και την μία ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Συγκεκριμένα στον πρώτο μεταξύ τους φετινό αγώνα στο γήπεδο της Αγκαθιάς η γηπεδούχος ομάδα είχε κερδίσει με 3-0, ενω στον αγώνα του δευτέρου γύρου στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας την νίκη είχε πάρει με 1-0 ο ΠΑΟΚ. Την περασμένη Κυριακή στην πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης των πλεϊ οφ στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας η Νίκη Αγκαθιάς κέρδισε τον σημερινό αντίπαλο της με 0-3 στέλνοντας την σειρά των αγώνων σε ουδέτερη έδρα οπως προβλέπεται από την προκήρυξη του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Μακροχωρίου.

Το σημερινό τέταρτο μεταξύ τους παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. είναι διχως γυρισμό αφού σε περίπτωση που στην κανονική του διάρκεια οι δυο ομάδες είναι ισόπαλες τότε θα υπάρξει ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί ο νικητής θα αναδειχθεί μέσα από την διαδικασία των πέναλτι.

Οι δυο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν πρόσθετα προβλήματα ενω οι προπονητές τους ο Κίνγκ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και ο Κωστογλίδης εκ μέρους της Νίκης Αγκαθιάς έκαναν οτι μπορούσαν για να προετοιμάσουν τους ποδοσφαιριστές τους όσο καλύτερα μπορούσαν.

Το παιχνίδι αναμένεται να το παρακολουθήσουν πολλοί φίλαθλοι όχι μόνο των δυο αντιπάλων αλλά από ολόκληρη την Ημαθία.

 

“ΣΦΥΡΙΖΕΙ” Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ

Τον σημερινό αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και της Νίκης Αγκαθιάς που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Μακροχωρίου (στις 5μ.μ.) και το αποτέλεσμα του θα αναδείξει τον φετινό πρωταθλητή της Ενωσης μας ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Μαλούτας με βοηθούς τους Γιάντση και Παπαδάκη, ενω τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Μελιτζανίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής