breaking news Νέο

Τιμητική πλακέτα σε Κώστα Αϊδινίου και Λάκη Παπαϊωάννου

Τιμητική πλακέτα σε Κώστα Αϊδινίου και Λάκη Παπαϊωάννου

• Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την φιλική αναμέτρηση, ο σύλλογος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια βράβευσε με τιμητική πλακέτα δυο σπουδαίες ποδοσφαιρικές μορφές του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, τον Κώστα Αϊδινίου και τον Λάκη Παπαϊωάννου για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

• Πρώτος τιμήθηκε ο Κώστας Αϊδινίου, ο οποίος παρέλαβε την πλακέτα από τα χέρια του εξαδέλφου του Γιάννη Παπαφωτίου, με τον πρώην παίκτη του Ηρακλή και του Ολυμπιακού Π. να μη κρύβει την συγκίνηση του για την τιμή που του έγινε, λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος που ανταμώνω και πάλι με παλιούς φίλους που για χρόνια είχα αντιπάλους στα γήπεδα». Συνάμα ο ίδιος ευχαρίστησε τον σύλλογο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια που τον βράβευσε. Και μιας ο λόγος για τον Κώστα Αϊδινίου (έτσι για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί) υπήρξε ένας παίκτης με δαντελένιο στυλ, φινέτσα και προσωπικότητα. Ένας ποδοσφαιριστής που γοήτευε με την υψηλού επιπέδου τεχνική κατάρτιση και την φαντασία του, έχοντας 272 φορές παρουσία στην Α’ Εθνική κατηγορία και πετυχαίνοντας 64 γκολ. Συν τοις άλλοις αγωνίσθηκε με την Εθνικη μας ομάδα σε 7 αγώνες και πέτυχε 3 τέρματα.

Κατόπιν βραβεύτηκε ο Λάκης Παπαϊωάννου, παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του προέδρου του συλλόγου των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια Τάκη Παπατζίκου. Ο Λάκης Παπαϊωάννου ευχαρίστησε τις παλιές δόξες της Βέροιας για την τιμή που του έκαναν και θυμήθηκε τα παλιά όμορφα χρόνια με την αγωνιστική παρουσία του σε Πιερικό και Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Στο σημείο αυτό να αναφερθεί ότι ο Λάκης Παπαϊωάννου έπαιξε ποδόσφαιρο μέχρι τα 37 χρόνια του (!), τον οποίο χαρακτήριζε το ήθος και η πειθαρχία. Ο ίδιος κατέγραψε 500 εμφανίσεις σε αγώνες πρωταθλήματος στην Α’ και Β’ Εθνική κατηγορία και πέτυχε 85 γκολ. Αγωνίσθηκε δε 38 φορές με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας και σημείωσε 2 γκολ.

• Λίγο πριν ο Τάκης Παπατζίκος καλοσώρισε την αποστολή του Ηρακλή στο γήπεδο και την ανταπόκριση τους στην επιθυμία των παλαιμάχων της Βέροιας για φιλικό παιχνίδι. Ευχήθηκε η επάνοδος του Ηρακλή στην Β’ Εθνική να φέρει και την άνοδο του στην Α’ Εθνική, που είναι και η φυσική του θέση, ενω τέλος έκανε έναν παραλληλισμό για την κατάσταση στην οποία βρέθηκαν οι δυο ιστορικές ομάδες, επισημαίνοντας ότι ο Ηρακλής δείχνει να ξαναγεννιέται και ότι η αγαπημένη του ομάδα, η Βέροια, θα βρει με τη σειρά της το δρόμο της.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής