breaking news Νέο

Η μεγάλη επιστροφή στα παρκέ του Αλέκου Χατζηκώστα!!

Η μεγάλη επιστροφή στα παρκέ του Αλέκου Χατζηκώστα!!

Η μεγάλη επιστροφή!! Μην φαντασθείτε, βέβαια, ότι αυτή έχει να κάνει με κάποιον σταρ του ΝΒΑ στην αγωνιστική δράση, αλλά με τον ΑΛΕΚΟ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ!

Ναι καλά διαβάσατε! Ο 58χρονος καλός συνάδελφος και συγγραφέας, που ποτέ δεν εφυγε από την σκέψη του η επιθυμία να επιστρέφει εκ νέου στα παρκέ, εστω και σ’ αυτή την ηλικία που βρίσκεται τώρα, είναι πιθανό να τον ξαναδούμε να αγωνίζεται!

Πως θα συμβεί αυτό; Εφ’ οσον το αίτημα που εξέφρασε ο Στέργιος Διαμάντης, πρόεδρος του ΝΠ ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου που δόθηκε για το καμπ του Κώστα Τσαρτσαρή (“βγάλτε ένα δελτίο στον Αλέκο Χ”Κώστα να παίξει στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι” είπε) γίνει αποδεκτό απο τον ισχυρό άνδρα του μπασκετικού Φιλίππου Ηλία Λαζό. Ο οποίος με τη σειρά του έδειξε να μην είναι αρνητικός σ’ ενα τέτοιο αίτημα. Και αυτό βέβαια, όπως είπε, λαμβάνοντας υπ’ οψιν ότι δεν μπορεί να επηρεάσει τον προπονητή της ομάδας (“εγώ δεν δίνω χαρτάκι για την σύνθεση της ομάδας” είπε), αλλά κι αν μέχρι τότε ο Αλέκος Χ”Κώστας ικανοποιήσει με τις προπονήσεις που θα κάνει. Οπότε, έμπαινε Αλέκο! Αλλά για τον “Τζίμη” δεν ξέρω τι άποψη μπορεί να έχει επ’ αυτού!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής