breaking news Νέο

Με απόλυτη επιτυχία το διήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Μορφωτικού - Αθλητικού Συλλόγου «Η Καλλιθέα»

  • Με απόλυτη επιτυχία το διήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Μορφωτικού - Αθλητικού Συλλόγου «Η Καλλιθέα»
  • Με απόλυτη επιτυχία το διήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Μορφωτικού - Αθλητικού Συλλόγου «Η Καλλιθέα»

Με την συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων από την Βέροια, την Ημαθία και τη μακρινή Λέρο,  ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών το οποίο διοργάνωσε ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος «Η Καλλιθέα» στις 25 και 26 Ιουλίου 2024, τιμώντας τα 45 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου.

Για μία ακόμη φορά, ο Σύλλογος της Καλλιθέας έδωσε δυναμικό παρών στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, που γέμισε ασφυκτικά το αμφιθέατρο της Αγίας Παρασκευής.

Το φεστιβάλ, που αποτελεί θεσμό για την Βέροια εδώ και 45 χρόνια, χάρη στην αγάπη, τον ενθουσιασμό και τον ζήλο ανθρώπων κάθε ηλικίας, διατηρεί ανόθευτες τις γνήσιες ελληνικές παραδόσεις.  Στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και φέτος με την συμμετοχή 8 φιλοξενούμενων Συλλόγων με πάνω από 150 χορευτές, που απέδωσαν με χαρά και ζωντάνια παραδοσιακούς χορούς. Παρουσιάστηκαν χοροί από τη Μικρά Ασία, τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη, την Ανατολική Ρωμυλία, τη Μακεδονία, τα Πιέρια και τον Πόντο.

Παραβρέθηκαν ο βουλευτής Ημαθίας Β. Κοτίδης, ο Δήμαρχος Κ. Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Β. Παπαδόπουλος, Α. Τσαχουρίδης, Λ. Ασλανίδης, Κ. Γρηγοριάδης, Θ. Δέλλας, ο δημοτικός σύμβουλος Μ. Χασιώτης, ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Κ. Ρίζος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Σ. Διαμάντης και ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Σουμελά πατήρ Χριστόδουλος και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Ιδιαίτερη μνεία δίνεται στους χορηγούς μας που ανταποκρίθηκαν θερμά στην προσπάθεια του Συλλόγου. Ευχαριστούμε τα σούπερ μάρκετ Μασούτης, Γαλαξίας, αφοί Κότσυφα, Μαζί Μάρκετ, το σύλλογο ζαχαροπλαστών και καταστηματαρχών ζαχαροπλαστικής Βέροιας, τον Α.Σ. Αλιάκμων, την ταβέρνα Όπως Παλιά, το Service ηλεκτρικών συσκευών Γ & Ι Σιδηρόπουλος, τα ανταλλακτικά Φωτιάδης, το συνεργείο Αφοί Τσιγιάννη, τις λογιστικές υπηρεσίες Ι. Τσαναξίδη και το καφέ Drops.

 Τέλος, μερίδιο στην επιτυχία έχουν οι εθελοντές που νυχθημερόν εργάστηκαν απ' όλα τα πόστα, το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου και φυσικά ο υπέροχος κόσμος που μας τιμάει κάθε χρόνο με την παρουσία του και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε τον θεσμό αυτό.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και πάλι! Ανανεώνουμε το ραντεβού για του χρόνου!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής