breaking news Νέο

Το ευχαριστώ της προέδρου Ν. Αηδονά στον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα

Το ευχαριστώ της προέδρου Ν. Αηδονά στον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα

Τους πρώτους έξι μήνες λειτουργίας της συμπλήρωσε η Περιφερειακή Επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας και με αφορμή τα «γενέθλια» η πρόεδρός της, αναπληρώτρια περιφερειάρχης Νανά Αθανασιάδου - Αηδονά, παρουσίασε τον απολογισμό πεπραγμένων στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.

«Η περιφερειακή επιτροπή είναι η ραχοκοκαλιά, είναι ο θεμέλιος λίθος του οικοδομήματος της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που θα ενισχύσουμε και θα ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο», τόνισε η κ. Αηδονά, και δεσμεύτηκε ότι «θα συνεχίσουμε και στη συνέχεια να δουλεύουμε όλοι μαζί με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας».

Η πρόεδρος του οργάνου δήλωσε υπερήφανη για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η περιφερειακή επιτροπή αλλά και για τα αποτελέσματα τα οποία παράγει, τονίζοντας ότι «γίνεται συντονισμένη δουλειά που έχει χειροπιαστά αποτελέσματα, τα οποία έχουν θετικές συνέπειες στην καθημερινότητα και στη ζωή των συμπολιτών μας».

Δεν θα μπορούσε πάντως στην τοποθέτησή της να μην αναφερθεί και στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της, αλλά και προς τους περιφερειακούς συμβούλους όλων των παρατάξεων για την πολύ καλή συνεργασία.

Tα απολογιστικά στοιχεία πάντως, τα οποία παρουσίασε η κ. Αηδονά, δείχνουν ότι κατά το πρώτο εξάμηνο του 2024 η περιφερειακή επιτροπή συγκάλεσε 24 συνεδριάσεις και έλαβε συνολικά 889 αποφάσεις. Μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο λειτουργίας της περιφερειακής επιτροπής εγκρίθηκαν 59 δημοπρατήσεις έργων, προμηθειών, εργασιών και υπηρεσιών, διαγωνιστικές διαδικασίες για τη μεταφορά μαθητών σε όλες τις περιφερειακές ενότητες, 27 προγραμματικές συμβάσεις κ.ά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής