breaking news Νέο

ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ…. - Γράφει ο Γιώργος Κακαφίκας

ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ…. - Γράφει ο Γιώργος Κακαφίκας

Στο ΣΥΡΙΖΑ τι συμβαίνει!! Οι υψηλές θερμοκρασίες τους δημιούργησαν «παράκρουση» ή έπαθαν «βέρτικο»!!!Έβγαλαν ανακοίνωση για την αποχώρηση από το κόμμα του Γιάννη Δραγασάκη και τι αναφέρουν: «. ….. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όπως  κι ο πρόεδρος του, Στέφανος Κασσελάκης παραμένουν σταθεροί στις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει η αριστερά, επί της ουσίας  κι όχι για τους …τύπους….» ….για να καταλήξει …η αριστερά είναι τρόπος ζωής ,και εκφράζεται με πράξεις……  Να το χαρακτηρίσεις θράσος , ιεροσυλία να συγκρίνεις τον τρόπο ζωής του αμερικανόφερτου και αμερικανοτραφή CEO με του Δραγασάκη που είναι η ζωντανή ιστορία της αριστεράς. Δηλαδή τρόπος ζωής της αριστεράς είναι :να υπηρετείς στα άδυτα της Goldman Sachs , να έχεις αστακοκάραβα , να έχεις διασυνδέσεις με την παγκόσμια ελίτ – εφοπλιστές , βιομήχανους και άλλους -,να έχεις βίλες σε ΗΠΑ και Ελλάδα , να αγοράζεις πρόσφατα άλλη βίλλα των 2εκατομυρίων στην Αθήνα ,να διακατέχεσαι από εγωπάθεια , ναρκισσισμό , βλέπε προβολή στα κανάλια που δήθεν σε πολεμούν, να εκφράζεις θέσεις και απόψεις που η αριστερά τις αντιπάλευε και διώκονταν για αυτές …..Και θέλετε να βάλλεται δίπλα του έναν άνθρωπο που η ζωή του  είναι ταυτισμένη με την πορεία της αριστεράς... Ο  ένας αρθρογραφούσε το 2015 υμνώντας και στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Μητσοτάκη στην Ν.Δ ενώ ο άλλος έδινε μάχη με την τρόικα  για να σωθεί η Ελλάδα από την χρεωκοπία, ή να ξεχάσουμε την παρ’ ολίγο υπουργοποίηση του το 2019 στην κυβέρνηση της Ν.Δ!!!Δυστυχώς η αυτογελοιοποίηση και ο αυτοεξεφτιλισμός σας δεν «οριοθετείτε»!!!

«Ξεσάλωσε» από την χαρά του ο Αντώναρος ,- δεν εκδηλώθηκαν ακόμη οι άλλοι 2 της «…προοδευτικής συμμαχίας…» , Κύρτσος και Σπηλιωτόπουλος για την αποχώρηση του Δραγασάκη ,βρήκε και την ευκαιρία ο φίλος του Αδώνιδος  Καρανίκας να «ρίξει την χολή του» και αυτός από τα σόσιαλ μίντια..Αυτός υποτίθεται ότι είχε και κάποια σχέση με την αριστερά!!! Ν α πω ότι «άλλαξαν»  τα κριτήρια μετά την φιλία του με τον Άδωνι , αν υποθέσουμε ότι κάποτε τα είχε!!!!Χάθηκε κάθε έννοια της συντροφικότητας όταν με περισσό θράσος και ξετσιπωσιά αποκαλεί τον CEO σύντροφο, ο σύντροφος STEFANOS!!!Θα τρίζουν τα κόκκαλα όσων τα άφησαν στις φυλακές , στις εξορίες ,στους δρόμους των αγώνων , όσων υπέστησαν σκληρά βασανιστήρια για τις ιδέες τους!!!Και ακόμη μεγαλύτερη η θρασύτητα του όταν προσπαθεί να τον τοποθετήσει δίπλα σε μια ζωντανή ιστορία της αριστεράς .Και δεν διστάζει για να το πετύχει να χρησιμοποιήσει λίβελλους, να μειώσει και απαξιώσει την προσφορά με στρεβλά επιχειρήματα . Είναι το ίδιο άτομο που εμφανίστηκε ξαφνικά  με την προεδρία του «συντρόφου STEFANO», και δεν σταμάτησε να λοιδορεί μέσα από τα σόσιαλ μίντια όποιος δεν ταυτίζεται με τον «ηγεμόνα»…Με ρηχές αναλύσεις , νεολογιστικές ακροβασίες , νεωτερισμούς για δήθεν καινοτόμες απόψεις που εκφράζουν την σύγχρονη αντίληψη και πραγματικότητα ,αντικρουόμενες πολλές φορές , αυτοαναιρούμενες που στο τέλος φοβάμαι ούτε και ο ίδιος δεν γνωρίζει την κατάληξη, και τι θέλει να πει!!!!Να του θυμίσω μόνο την απόδειξη από ένα βενζινάδικο που είχε αναρτήσει ο Κυρανάκης εκπρόσωπος τότε της Ν.Δ , που στο σκέλος του ΦΠΑ  είχε το όνομα του και «εξηγούσε» ότι μεγάλο μέρος αυτού το παίρνει ο Καρανίκας!!!Και να του θυμίσω επίσης ότι τότε περίπου ο «σύντροφος STEFANOS» έγραφε διθυραμβικά άρθρα  για τον Μητσοτάκη και ότι μετά παρά λίγο  θα γινόταν υπουργός του!!!Τι να πεις ! Δεν πρόκειται περί πολιτικής μυωπίας ή καιροσκοπισμού. Εδώ σηκώνεις τα χέρια ψηλά και ζητάς βοήθεια από «αλλού»!!Είναι και άλλοι που είτε με την ανοχή ή την σιωπή τους  θέλουν να επιβιώσουν  στο θολό και σκοτεινό τοπίο της Κασσελικής προεδρίας . Ρίχνουν το ανάθεμα ότι δήθεν για την κατρακύλα φταίνε αυτοί που φύγανε και «κλέψανε» τις έδρες. Να ξεκαθαρίσω ότι πολιτικά ήμουν απέναντι τους από το 2019 , στηλιτεύοντας με δημόσιες παρεμβάσεις μου την φραξιονιστική τους ταχτική και πραχτική. Όμως και σεις που είστε σήμερα βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν «καταχράστε» τις ψήφους των αριστερών που το ψήφισαν, αφού το κόμμα μεταλλάχτηκε σε ένα προσωποπαγές  με αντιαριστερές απόψεις του επικεφαλής του στυλ : … αποκαλεί το ΝΑΤΟ ιερή αμυντική συμμαχία , ευθυγραμμίζεται με την κυβέρνηση στα εξοπλιστικά , στο Ουκρανικό και πολλά άλλα!!!Την δική μου ψήφο , την δική μου ψυχή θα μου την επιστρέψετε::::

Όσοι έχουν «αναμμένη» ακόμη την σπίθα της  αριστερής ελπίδας , ο Νέστωρας έδειξε τον δρόμο!!!Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια καθυστερήσεων. Η  κοινωνία στενάζει από τα δυσβάσταχτα προβλήματα που καθημερινά φορτώνει η αντιλαική πολιτική της κυβέρνησης .Να θυμίσω την ρήση του Λένιν :…χθες ήταν νωρίς αύριο είναι αργά!! Δέχομαι ότι οι αντιθέσεις , οι διαφωνίες λύνονται μέσα στο κόμμα , μέσα στα όργανα . Όμως αυτόματα μπαίνει το ερώτημα: λειτουργεί σήμερα το κόμμα  και τα όργανα του. Όταν συνέβησαν οι πρωτοφανείς αθλιότητες στο συνέδριο του Φλεβάρη με τα γιουχαίσματα και τις αποδοκιμασίες των χούλιγκαν στρατευμένων οπαδών του προέδρου , και μάλιστα με την συμπεριφορά του τους ενεθάρρυνε και άλλο ,όταν η ΚΕ είχε να συνεδριάσει πάνω από 6 μήνες και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο και πολλά άλλα , εσείς τι εκτιμάτε , ότι μπορείτε να παρέμβετε και να αλλάξετε κάτι ;; Ή πιστεύετε στις διαβεβαιώσεις του επικεφαλής .Αυτές τις δίνει για να κερδίσει χρόνο , είναι ταχτικοί ελιγμοί. Τι περιμένετε : «…ο λύκος μπροστά μας και σεις τον ντορό ψάχνεται;;;  ». Χάνεται χρόνος να δημιουργηθεί μία συμμαχία , ένα μέτωπο για να αντιμετωπίσει την κυβερνητική λαίλαπα και να δώσει ανάσα και ελπίδα στο λαό..

Γιώργος Κακαφίκας

Βέροια


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής