breaking news Νέο

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Ετοιμες για δράση οι ομάδες

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Ετοιμες για δράση οι ομάδες

Διανύουμε το δεύτερο μισό του Ιουλίου, μας χωρίζουν οκτώ περίπου εβδομάδες από την πρεμιέρα των επισήμων διοργανώσεων της ΕΠΣ Ημαθίας, που τα τελευταία τριάντα χρόνια είναι ο θεσμός του κυπέλλου, με τις περισσότερες ομάδες της περιοχής μας να έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους.

Τέλος λοιπόν η "νεκρή" ποδοσφαιρική περίοδος και για τις ερασιτεχνικές ομάδες με τους φιλάθλους όσοι έχουν απομείνει ακόμη στα τοπικά πρωταθλήματα να περιμένουν και τα πρώτα φιλικά για τα πρώτα συμπεράσματα όσον αφορα τις δυνατότητες που έχουν διαμορφωθεί από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, σε συνδυασμό βέβαια με το προφιλ και την δημοσιοποίηση του στόχου της νέας περιόδου κάθε ομάδας.

Βέβαια καθώς η μεταγραφική περίοδος θα συνεχιστεί για αρκετό διάστημα ακόμη, με τις ομάδες να έχουν την δυνατότητα να ενισχύσουν το ρόστερ τους, ακόμη και μετά την έναρξη του πρωταθλήματος πολλά μπορούν να αλλάξουν αναφορικά με τον συσχετισμό και τον αρχικό τους στόχο.

Αυτό φυσικά ως δυνατότητα, γιατί η ιστορία μας έχει διδάξει ότι συνήθως οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις και οι ανανεώσεις των ερασιτεχνικών ομάδων φανερώνουν και τις προθέσεις του και πολύ δύσκολα μπορούν να αλλάξουν εκατό τοις εκατό τον αρχικό σχεδιασμό και τον στόχο των ομάδων.

Η νέα ποδοσφαιρική περίοδο στην Ημαθία φέτος κρύβει και μια ιδιαιτερότητα. Φιλοξενεί για πρώτη φορά στα τοπικά πρωταθλήματα την ποδοσφαιρική εκπρόσωπο της Ημαθίας την Βέροια και το γεγονός αυτό βέβαια προσθέτει μεγαλύτερη αίγλη στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ένωσης μας κάτι που το χρειάζεται για να ξεφύγει από τον κατήφορο που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Ας ευχηθούμε η αγωνιστική της παρουσία να είναι αντίστοιχη με το όνομα την βαρειά φανέλα και την ιστορία που κουβαλάει και η παρουσία της κάθε Σάββατο να αποτελεί μια γιορτή του ποδοσφαίρου σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής