breaking news Νέο

Δήμος Βέροιας : Παραχώρηση σχολικών και αθλητικών χώρων σε συλλόγους για το 2024-2025

Δήμος Βέροιας : Παραχώρηση σχολικών και αθλητικών χώρων σε συλλόγους για το 2024-2025

Προκειμένου ο Δήμος μας να προχωρήσει στον ετήσιο προγραμματισμό των παραχωρούμενων σχολικών χώρων (γυμναστηρίων, αιθουσών κ.λ.π.), καθώς και των αθλητικών χώρων: ΕΑΚ, Φιλίππειο Γυμναστήριο και ΔΑΚ «Άρης Γεωργιάδης» (Μπάσκετ Εληάς) σε Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, για το σχολικό έτος 2024 – 2025, παρακαλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να τους χρησιμοποιήσουν για το επόμενο έτος, να καταθέσουν ΜΕΧΡΙ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 τα σχετικά αιτήματά τους στις κατά τόπους διευθύνσεις των σχολείων.

Για τους αθλητικούς χώρους παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τα αιτήματά τους στο αρμόδιο Τμήμα Αθλητισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση veriasports@gmail.com.  

Όσον αφορά στα αθλητικά σωματεία, η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται και από τη σχετική εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ για όσα σωματεία έχουν ήδη προβεί στην εγγραφή τους και έχουν λάβει Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από τη ΓΓΑ. Στη συνέχεια, και σύμφωνα με την νομοθεσία, θα εξεταστούν τα αιτήματα, προκειμένου να αποφασιστεί η παραχώρηση ή μη παραχώρηση χρήσης.

 

 O Αντιδήμαρχος Παιδείας                      O Αντιδήμαρχος Αθλητισμού

Ισότητας των Φύλων  & Κ.Ε.Π.  

ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ                                  ΜΙΧΑΗΛ ΤΖΑΦΕΡΟΠΟΥΛΟΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής