breaking news Νέο

Ευρωβουλευτές για τους…λάθους λόγους!

Ευρωβουλευτές για τους…λάθους λόγους!

Η «χασάπισσα της Θράκης», η θεά του body shaming», ο «φυλακισμένος δήμαρχος» είναι οι τρεις ευρωβουλευτές από την Ελλάδα, που κοσμούν το γκρουπ με τους πιο παράξενους ευρωβουλευτές, μεταξύ των 23, που παρουσίασε το  Politico στην ιστοσελίδα του, οι οποίοι ξεχωρίζουν από τις φετινές ευρωεκλογές για τους… λάθους λόγους.

Στο δημοσίευμα αναφέρονται οι πιο «άγριοι και περίεργοι εκλεγμένοι» τους οποίους αναφέρει με σατιρική διάθεση.

Με τον τίτλο «η χασάπισα της Θράκης» γίνεται αναφορά στο πρόσωπο της εκλεγμένης ευρωβουλευτής από την Ελληνική Λύση.

«Η Γαλάτω Αλεξανδράκη, 76 ετών, είναι συνταξιούχος κτηνοτρόφος που διατηρεί κρεοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη στη βόρεια Ελλάδα. Δεν υπάρχουν φωτογραφίες της στο διαδίκτυο. Ούτε μια. Αλλά είναι τόσο γνωστή σε τοπικό επίπεδο που δεν έκανε εκστρατεία ούτε έδωσε συνέντευξη  και παρόλα αυτά κέρδισε μια έδρα για το εθνικιστικό κόμμα Ελληνική Λύση, το οποίο ήρθε δεύτερο μετά τη Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει πει ακόμη αν θα πάρει τη θέση» σχολιάζει το Politico.

Με τίτλο ο «φυλακισμένος δήμαρχος», η ιστοσελίδα αναφέρει για τον εκλεγμένο της ΝΔ: «Ο Μπελέρης γιόρτασε την εκλογή του ως Έλληνας ευρωβουλευτής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε φυλακή της Αλβανίας. Ο Μπελέρης εξελέγη δήμαρχος της αλβανικής παράκτιας πόλης Χειμάρρα μόλις λίγες ημέρες αφότου συνελήφθη για εξαγορά ψήφων. Καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση. Οι Έλληνες πολιτικοί έχουν αποδοκιμάσει την κίνηση ως αλβανική προσπάθεια να ματαιώσει τις πολιτικές δραστηριότητες της ελληνικής μειονότητάς της».

Για την εκλογή της Λατινοπούλου, σχολίασε: «Πήρε το όνομά της από την Ελληνίδα θεά της ομορφιάς Αφροδίτη. Η Λατινοπούλου διαγράφτηκε από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας μετά από ρατσιστικό σχόλιο για μια τηλεοπτική παρουσιάστρια. Κέρδισε μια θέση με το κόμμα Φωνή της Λογικής, το οποίο υποστηρίζει ισόβιες φορολογικές απαλλαγές για γυναίκες που έχουν τέσσερα ή περισσότερα παιδιά. Είναι κατά των αμβλώσεων και της μετανάστευσης και θέλει να απαγορεύσει στα μέλη της LGBTQ κοινότητας να εργάζονται στο εκπαιδευτικό σύστημα».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής