breaking news Νέο

Είδαμε την παράσταση «Διάλεξε το θάνατό σου αγάπη μου»

Είδαμε την παράσταση «Διάλεξε το θάνατό σου αγάπη μου»

Η αστυνομική κωμωδία με έντονο σασπένς, συνεχείς ανατροπές και ένα εκρηκτικό φινάλε που σου 'κοβε την ανάσα, «Διάλεξε το θάνατό σου αγάπη μου», στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας, έκανε στάση το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιουλίου στο θέατρο ' Αλσους στη Βέροια και καθήλωσε το κοινό.

Η πλοκή του έργου ταξίδεψε τους θεατές στη Γαλλία, όπου η Φρανσουάζ Κορμπάν, ζάπλουτη κληρονόμος, ζει στην βίλα της μαζί με τον νεότερο σύζυγό της Πωλ Κορμπάν και την αφοσιωμένη οικονόμο της Αντέλ. Ένας ιστός αράχνης δείχνει να υφαίνεται γύρω από την Φρανσουάζ, που βρίσκεται αντιμέτωπη με μία σειρά γεγονότων και συμπεριφορών και κανείς δεν ξέρει ποιός είναι φίλος και ποιός εχθρός της.

Η ιδιόμορφη κωμωδία, σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα,  κράτησε για ένα περίπου 2ωρο,  αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών, που μπήκαν εύκολα στο ρόλο του ντετέκτιβ , για την εξιχνίαση της υπόθεσης και τη λύση του μυστηρίου, χωρίς να λείπουν οι στιγμές γέλιου.

Το πάντρεμα μυστηρίου και κωμωδίας, μετέφεραν στη σκηνή η εξαιρετική Κάτια Δανδουλάκη στο ρόλο της Φρανσουάζ, αλλά και ο υπόλοιπος θίασος, Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Γιώργος Γεροντιδάκης και Πάνος Σταθακόπουλος που κατόρθωσαν να κερδίσουν και τον πιο απαιτητικό θεατή, εισπράττοντας στο τέλος ένα ένθερμο χειροκρότημα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής