breaking news Νέο

Κώστας Παλουκίδης: «Ο βιολογικός καθαρισμός δεν λειτουργεί, πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας»

Κώστας Παλουκίδης: «Ο βιολογικός καθαρισμός δεν λειτουργεί, πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας»

«Για το θέμα της λειτουργίας ή καλύτερα της μη λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού της Βέροιας», όπως επεσήμανε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, ο επικεφαλής της παράταξης «ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ» Κώστας Παλουκίδης, «πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας».

Πλαισιωμένος από τα μέλη της παράταξής του και τον μηχανολόγο - μηχανικό Δημήτρη Γάτσο,  τον οποίο ο συνδυασμός «ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ», όρισε τεχνικό σύμβουλο και πραγματογνώμονα, για προτάσεις στην ορθή λειτουργία του βιολογικού, χωρίς καμία αμοιβή, ανέφερε ότι βρήκε …τοίχο για ακόμη μία φορά από την παράταξη Βοργιαζίδη και το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒ, που δεν δέχθηκαν να τοποθετηθεί στη θέση του πραγματογνώμονα και ψήφισαν αρνητικά, στηλιτεύοντας την στάση τους λέγοντας πως: «Μας αγνόησαν επιδεικτικά, όπως πράττουν και στις συνεδρίασεις του Δ.Σ. όταν φέρνουμε το θέμα προς συζήτηση».

Ο κ. Γάτσος, με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο, κατέθεσε τις επιστημονικές του διαπιστώσεις και αναφέρθηκε λεπτομερώς για το θέμα, αναφέροντας πως πρέπει να κληθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να ελεγχεί η λειτουργία του βιολογικού. «Αυτό που είδα δεν μπορώ να πω ότι γίνεται συνέχεια. Μπορεί να ήταν στιγμιαίο» σημείωσε ο κ. Γάτσος, σε αυτοψία που πραγματοποίησε, και πρόσθεσε ότι διαπίστωσε, μεταξύ των άλλων, στην έξοδο του βιολογικού μικροβιολογικό φορτίο, ποσότητα λυματολάσπης. Επίσης διαπίστωσε κατεστραμμένες δεξαμενές και κατεστραμμένο εξοπλισμό.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι υπόλοιποι ομιλητές, τονίζοντας πως ο βιολογικός καθαρισμός δεν λειτουργεί σωστά εις γνώση των ιθύνοντων διαχρονικά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής