breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Νέα έρευνα του Χάρβαρντ υποστηρίζει ότι εξωγήινοι ζουν μεταμφιεσμένοι ανάμεσά μας!

Η μελέτη από το πρόγραμμα Human Flourishing του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ προωθεί περαιτέρω την ιδέα ότι τα UFO ή τα αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα (UAP) μπορεί να είναι διαστημόπλοια που επισκέπτονται τους εξωγήινους φίλους τους στη Γη.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, εξωγήινα όντα που ονομάζονται «κρυπτογήινα» (Cryptoterrestrials) μπορεί να ζουν ήδη κρυφά ανάμεσα στους ανθρώπους.

Τα κρυπτογήινα όντα πιθανώς μεταμφιέζονται σε ανθρώπους για να ενταχθούν, μπορεί να έχουν έρθει από το μέλλον της Γης ή μπορεί να έχουν προέλθει από ευφυείς δεινόσαυρους.

Διερευνώνται τέσσερις θεωρίες σχετικά με τους εξωγήινους που ζουν κοντά στους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τη μελέτη, οι «κρυπτογήινοι» θα μπορούσαν να έχουν διάφορες μορφές:

Ανθρώπινοι Κρυπτογήινοι: Ένας τεχνολογικά προηγμένος αρχαίος ανθρώπινος πολιτισμός που καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό πριν από πολύ καιρό (π.χ. από πλημμύρα), αλλά συνέχισε να υπάρχει σε υπολειμματική μορφή.

Ανθρωποειδείς Κρυπτογήινοι: Ένας τεχνολογικά προηγμένος μη ανθρώπινος πολιτισμός που αποτελείται από κάποιο χερσαίο ζώο το οποίο εξελίχθηκε ώστε να ζει κρυφά (π.χ. υπόγεια). Το έγγραφο αναφέρει ότι αυτοί θα μπορούσαν να είναι απόγονοι ανθρωποειδών που μοιάζουν με πιθήκους, ή απόγονοι «άγνωστων, ευφυών δεινοσαύρων».

Εξωγήινοι Κρυπτογήινοι: Όντα που έχουν φτάσει στη Γη από το μακρινό μέλλον.

Μαγικοί Κρυπτογήινοι: Οντότητες που μοιάζουν λιγότερο με τους εγχώριους εξωγήινους και περισσότερο με όντα με μυστικιστικά χαρακτηριστικά, παρόμοια με πλάσματα της λαογραφίας όπως νεράιδες ή νύμφες.

*****

  • Μητρόπολη δημοσίευσε… ειδική προσευχή για να φύγει ο καύσωνας!

Η Εκκλησία αποφάσισε να ριχτεί... στη μάχη κατά των ακραία υψηλών θερμοκρασιών, επιστρατεύοντας τα δικά της όπλα για να μας ανακουφίσει με λίγη δροσιά. Εν μέσω, λοιπόν, των ακραίων καιρικών συνθηκών και παρατεταμένου καύσωνα, η Μητρόπολη Μάνης δημοσίευσε μια… προσευχή ειδικά για τον καύσωνα.

Αναλυτικά η προσευχή την οποία δημοσίευσε ο Μητροπολίτης Μάνης:

«Κύριε ο Θεός ημών, ο Παντοδύναμος καί Πολυέλεος, ο πάσης ορατής τε καί αοράτου κτίσεως δημιουργός, ο τω σω κράτει συνέχων τήν κτίσιν καί τη ση προνοία διοικών τόν κόσμον, ο πάσης αγαθότητος χορηγός, Αυτός, ο μέγας καί θαυμαστός έπιδε εφ' ημας τούς άθλίους δούλους σου ότι κατ' αυτάς από του καύσωνος, ου μόνον εν ημέρα, αλλά καί κατά νύκτα δεινως κατατρυχόμεθα, υποφέρομεν καί θλιβόμεθα. Ναί, Κύριε ενώπιόν σου, ημάρτομεν, ανομήσαμεν καί ηδικήσαμεν άπαντες καί οιδαμεν ότι πάσα η κτίσις συστενάζει καί συνωδίνει αχρι του νυν καί επικράτησις ιδιαιτέρων υψηλών θερμοκρασιών καί ηυξημένος κίνδυνος θερμικής καταπονήσεως ενυπάρχει καί επιβουλή δυσκρασίας αέρων πλήττουσα ανθρώπους, ζώα τε καί πτηνά καί πάντα τά φυόμενα επί της γης. Διό Κύριε, ο μή βουλόμενος τόν θάνατον του αμαρτωλού αλλά αναμένων αυτού τήν επιστροφήν καί μετάνοιαν επάκουσον ημών δεομένων σου καί τήν δικαίαν σου οργήν απόστρεψον αφ' ημών καί ρύσαι ημάς εκ πάσης καταστροφής, συμφοράς καί ασθενείας εκ του παρόντος καύσωνος προσγενομένης. Παύσον τόν βλαβερόν καύσωνα καί απόστειλον δρόσον καί αέραν καί δός ευκρασίαν αέρων καί αφθονίαν αγαθών. Ελεήμων γάρ καί φιλάνθρωπος Θεός υπάρχεις καί σοί τήν δόξαν αναπέμπομεν τω Πατρί καί τω Υιώ καί τω Αγίω Πνεύματι, νυν καί αεί καί εις τούς αιώνας των αιώνων. Αμήν».

*****

  • 68χρονη κατήγγειλε τον σύντροφο της για βιασμό… που ονειρεύτηκε

Σε μια απίστευτη περιπέτεια έμπλεξε ένας 66χρονος από τον Βόλο όταν η 68χρονη σύντροφός του τον κατήγγειλε το 2022 για τον βιασμό της.

Ο ίδιος, όταν ενημερώθηκε για την μήνυση εναντίον του ζήτησε αμέσως να υποβληθεί η γυναίκα σε ιατροδικαστική εξέταση και αποδείχθηκε πως δεν είχαν ισχύ τα καταγγελλόμενα.

Όλα συνέβησαν μετά από ένα γλέντι όπου διασκέδασε το ζευγάρι στις 25 Μαΐου 2022. Η 68χρονη το επόμενο πρωί κατήγγειλε τον βιασμό της και διατάχθηκε προκαταρκτική, ενώ ακολούθησε και ιατροδικαστική εξέταση.

Μετά τα αποτελέσματα ανασκεύασε και υποστήριξε ότι εκείνο το βράδυ βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε, βρέθηκε σε απόλυτη σύγχυση.

Η 68χρονη αντιμετώπισε χθες στο δικαστήριο όπου εκδικάστηκε η μήνυση του πρώην πλέον συντρόφου της, κατηγορίες για ψευδή καταμήνυση και καταδικάστηκε σε δύο έτη φυλάκισης με αναστολή και 400 ευρώ χρηματική ποινή. Για την κατηγορία της ψευδούς κατάθεσης κρίθηκε αθώα.

*****

- Αυτοκτόνησε ρομπότ «δημοτικός υπάλληλος» στη Νότια Κορέα: Γύριζε σε κύκλους και έπεσε από τις σκάλες

Το ενδεχόμενο αυτοκτονίας ενός ρομπότ ερευνούν οι αρχές της Νότιας Κορέας σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει αίσθηση.

Πρόκειται ένα ρομπότ που εκτελούσε χρέη δημοτικού υπαλλήλου στη Νότια Κορέα και έπεσε από μια σκάλα, χωρίς κάποιο προφανή λόγο, γράφει η γαλλική Le Parisien.

Για το θέμα έχει ξεκινήσει έρευνα, καθώς το ρομπότ βρέθηκε αδρανές στο κάτω μέρος μιας σκάλας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται να έπεσε ή να πετάχτηκε από την κορυφή της σκάλας.

Το συγκεκριμένο ρομπότ για περίπου έναν χρόνο βοηθούσε του κατοίκους του δήμου Γκούμι να εκτελούν διοικητικά καθήκοντα.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι λίγο πριν από την πτώση του είδαν το ρομπότ  «να γυρίζει σε κύκλους σαν να υπήρχε κάτι», ανέφερε ο αξιωματούχος, σύμφωνα με τον οποίο διερευνώνται τα αίτια του περιστατικού. «Τα εξαρτήματα έχουν συλλεχθεί και θα αναλυθούν από την εταιρεία που το σχεδίασε», συμπλήρωσε.

«Ήταν επίσημα μέλος του δημαρχείου, ήταν ένας από εμάς», είπε στενοχωρημένος ένας άλλος αξιωματούχος .

Το θέμα πήρε μεγάλη έκταση στον τοπικό τύπου κάνοντας λόγο για την πρώτη “αυτοκτονία” ρομπότ στη χώρα. Αναρωτιούνται μάλιστα, «γιατί αυτός ο εργατικός δημόσιος υπάλληλος ενήργησε με αυτόν τον τρόπο» ή αν «η δουλειά ήταν πολύ δύσκολη για το ρομπότ».


Μητρόπολη δημοσίευσε… ειδική προσευχή για να φύγει ο καύσωνας!
68χρονη κατήγγειλε τον σύντροφο της για βιασμό… που ονειρεύτηκε
Αυτοκτόνησε ρομπότ «δημοτικός υπάλληλος» στη Νότια Κορέα: Γύριζε σε κύκλους και έπεσε από

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής