breaking news Νέο

«Θερινές επείγουσες καταστάσεις» : Μία ενδιαφέρουσα και χρήσιμη επιστημονική συνάντηση

«Θερινές επείγουσες καταστάσεις» : Μία ενδιαφέρουσα και χρήσιμη επιστημονική συνάντηση

Μια ενδιαφέρουσα επιστημονική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 25/6 στο επιμελητήριο Ημαθίας. Το θέμα της ήταν οι «Θερινές επείγουσες καταστάσεις» και την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν η Παθολογική κλινική και η Παιδιατρική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Ημαθίας (Υγειονομική μονάδα Βέροιας) και την αιγίδα του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας και του Ιατρικού Συλλόγου. 

Πρόεδρος της οργανωτική και επιστημονικής επιτροπής ήταν ο Χρήστος Κούτρας. Στο χαιρετισμό του τόνισε: « Η Παθολογική κλινική και η Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (Υγειονομική μονάδα Βέροιας) θεωρούν την εκπαίδευση των ιατρών και των νοσηλευτών ακρογωνιαίο λίθο για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες. Η επιστημονική αυτή συνάντηση απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, σε νοσηλευτές και νοσηλεύτριες αλλά και σε όλους τους ενεργούς πολίτες και έχει ως στόχο τη παρουσίαση των γενικών αρχών και των νεότερων δεδομένων για τη εκτίμηση των θερινών επειγουσών καταστάσεων, την κλινική προσέγγιση και αντιμετώπισε τους καθώς και τη λήψη μέτρων πρόληψης.»

Τη συνάντηση παρακολούθησε πλήθος ιατρών και νοσηλευτών, αλλά και ενδιαφερόμενοι πολίτες, ενώ οι εισηγήσεις αλλά και η συζήτηση μετά από κάθε εισήγηση χαρακτηρίστηκαν από επιστημονικό βάθος και πληρότητα προσδίδοντας στην όλη εκδήλωση επιστημονικό κύρος αλλά και πολύτιμα επιστημονικά εφόδια.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής