breaking news Νέο

Βρέθηκε η… αόρατη ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης

Βρέθηκε η… αόρατη ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης

Η 76χρονη πρώην κτηνοτρόφος και νυν κρεοπώλης από την Αλεξανδρούπολη, Γαλάτω Αλεξανδράκη, η οποία συγκέντρωσε 51.408 ψήφους πανελλαδικά, χωρίς απολύτως καμία μιντιακή ή διαδικτυακή παρουσία, καλά-καλά ούτε φωτογραφία της δεν υπήρχε…, είναι η δεύτερη υποψήφια που εξελέγη με την Ελληνική Λύση και πήρε το εισιτήριο για την Ευρωβουλή.

Με τη φράση «είμαι χαρούμενη. Και μπορώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα. Μπήκα για να βοηθήσω και πως έγινε αυτό…» σχολίασε η… αόρατη ευρωβουλευτής!  Το όνομά της ήταν πρώτο στη λίστα του ψηφοδελτίου του κόμματος και αυτό είναι κάτι που φαίνεται παραδοσιακά να ευνοεί έναν υποψήφιο – ειδικά σε κόμματα που δεν έχουν πολλά αναγνωρίσιμα πρόσωπα στα ψηφοδέλτιά τους.

Αλλά αν και υπάρχει μία σειρά από κριτήρια, που επηρεάζουν την επιλογή των ψηφοφόρων, όταν φτάνουν πίσω από το παραβάν και ετοιμάζονται να σταυρώσουν τους υποψηφίους του κόμματος, που έχουν επιλέξει. Από τα πιο σοβαρά έως τα πιο επιφανειακά ή και.. εντελώς τυχαία!  Ίσως αρκετοί να  επέλεξαν έναν άνθρωπο…της διπλανής πόρτας για να τους εκπροσωπήσει.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής