breaking news Νέο

Με επιτυχία το προπονητικό σεμινάριο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ημαθίας

 Με επιτυχία το προπονητικό σεμινάριο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ημαθίας

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε προπονητικό σεμινάριο στη Βέροια από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ημαθίας (ΣΠΠΗ).

Το απόγευμα της Δευτέρας, 3 Ιουνίου, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ημαθίας διοργάνωσε στο ξενοδοχείο «Αιγές» προπονητικό σεμινάριο, όπου συζητήθηκε η προπονητική σε αναπτυξιακό επίπεδο, μέθοδοι βελτίωσης αθλητή και προπονητή και μέθοδοι παιχνιδιού που εφαρμόζονται από προπονητές παγκοσμίου κλάσεως όπως ο Πεπ Γκουαρντιόλα και άλλοι.

Το «παρών» στην ημερίδα έδωσαν προπονητές αναγνωρισμένης αξίας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο και ανερχόμενοι αστέρες των πάγκων, με το επίπεδο των συμμετεχόντων να κρίνεται υψηλό. Εκπροσώπηση είχε και η ΕΠΣ Ημαθίας με τους Βασίλη Κατσούλη και Χρήστο Μουχτάρη παρόντες.

Στα πλαίσια της προπονητικής ημερίδας τιμήθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Χριστοφορίδης και δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στους ομιλητές.

Ομιλητές ήταν ο Προέδρος της Πανελλήνιας Ένωσής Προπονητών Ποδοσφαίρου Λάμπρος Ανδριόπουλος, ο προπονητής τερματοφυλάκων UEFA Goalkeeper Στέφανος Αηβαλιώτης, ο κάτοχος UEFA A Ελευθέριος Καλογήρου και ο προπονητής της ΕΠΣ Ημαθίας και κάτοχος UEFA A Απόστολος Χατζάρας.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε αναμνηστικό παρακολούθησης και δώρα από τη Spoteam, ενώ κληρώθηκαν και τρία ποδοσφαιρικά βιβλία, προσφορά του ΣΠΠΗ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής