breaking news Νέο

Αγωνιστική υποδοχή στον Α. Γεωργιάδη

Αγωνιστική υποδοχή στον Α. Γεωργιάδη

Αγωνιστική «υποδοχή» επιφύλαξαν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι στο υπουργό Υγείας Α. Γεωργιάδη με αφορμή τη παρουσία του στην Ημαθία, για να εγκαινιάσει τη νέα πτέρυγα του νοσοκομείου της Βέροιας το πρωί της Τετάρτης 29/5

Η συγκέντρωση έγινε με πρωτοβουλία σωματείων συνταξιούχων, του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας και της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών και Κέντρων Υγείας Ημαθίας. Στους συγκεντρωμένους μίλησαν ο πρόωρος του Εργατικού Κέντρου Νίκος Νατζμέ και ο γραμματέας της Ένωσης Κώστας Παπαδήμος.

Η Κώστας Παπαδήμος μας δήλωσε αποκλειστικά:

«Σήμερα υποδεχόμαστε το Υπουργού της εμπορίας της Υγείας, όπως συνηθίζεται να λέγεται τελευταία, κύριο Γεωργιάδη σε μία ακόμη προεκλογική φιέστα των εγκαινίων της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου της Βέροιας. Βρισκόμαστε εδώ για να διαμαρτυρηθούμε απέναντι στην ιδιωτικοποίηση της Υγείας που τους τελευταίους μήνες καλπάζει. Έχουμε τη νομοθέτηση των απογευματινών χειρουργείων, το δικαίωμα στους γιατρούς του ΕΣΥ να διατηρούν ιδιωτικά ιατρεία που ψηφίστηκε πριν από ένα μήνα, έχουμε το δικαίωμα ιδιωτικών χειρουργών να χειρουργούν ανά πάσα στιγμή μέσα στα δημόσια νοσοκομεία. Τα προβλήματα και τα παραδείγματα είναι αναρίθμητα. Η ουσία είναι πως βάση των επιταγών της Ε.Ε οι εντεταλμένοι τους εγχώριοι υπηρέτες προωθούν τάχιστα την πολυπόθητη γι'αυτούς πολιτική της ιδιωτικοποίησης της Υγείας.»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής