breaking news Νέο

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ : Γιορτή στα γήπεδα της Ραχιάς και των Γεωργιανών

  • ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ : Γιορτή στα γήπεδα της Ραχιάς και των Γεωργιανών
  • ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ : Γιορτή στα γήπεδα της Ραχιάς και των Γεωργιανών
  • ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ : Γιορτή στα γήπεδα της Ραχιάς και των Γεωργιανών
  • ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ : Γιορτή στα γήπεδα της Ραχιάς και των Γεωργιανών
  • ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ : Γιορτή στα γήπεδα της Ραχιάς και των Γεωργιανών

Ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ και η ΑΕ Ποντίων ήταν οι δυο νικητές των πρωταθλημάτων υποδομής που ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ συγκεκριμένα το Σάββατο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Ραχιάς νίκησαν στον μεγάλο τελικό με 1-0 τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας και κατέκτησαν την πρώτη θέση της διοργάνωσης. Νωρίτερα στον ίδιο χώρο και σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι ο Αστέρας Αλεξάνδρειας επιβλήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι τον ΦΑΣ Νάουσα (κανονική διάρκεια του αγώνα 2-2) με 8-7 στον μικρό τελικό και κατέκτησε την 3η θέση.

Την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο των Γεωργιανών (έδρα της Ακαδημίας Βέροιας) πραγματοποιήθηκαν οι δυο τελικοί του πρωταθλήματος των Κ-14 τους οποιόυς όπως και την προηγούμενη ημέρα στη Ραχιά παρακολούθησε σημαντικός αριθμός φιλάθλων.

Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε η Ακαδημία Μακροχωρίου νίκησε 2-0 τους Τηλέμαχους ενω στον μεγάλο τελικό που ακολούθησε η ΑΕ Ποντίων παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ τελικά κατάφερε να γυρίσει το αποτέλεσμα και να πάρει την νίκη με αντίπαλο τον ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ με 4-1 και να στεφθει πρωταθλήτρια.

 

Κ-14

ΑΕ Ποντίων - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 4-1

Ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ προηγήθηκε στο σκορ στο 28' με γκολ του Κούλα με την ΑΕ Ποντίων να ισοφαρίζει στο 35' με απευθείας κτύπημα φαουλ τον Πετράκη. Στο 52' ο Ιωσηφίδης έδωσε προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του με τους Πουγαρίδη και τον Ιωσηφίδη να διαμορφώνουν το τελικό 4-1.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: Προδρομίδης (36' Σιαφαρίκας), Σεφέρι, Πετροπης, Τσιμτσιρίδης, Μαντζιαρίδης, Γιαννακίδης (70' Κατσάνος), Λαναρής (69' Τσιλώνης), Τσαρτιλίδης, Χοχλιούρος (42' Παγγουρίδης), Ιωσηφίδης (70' Κουρτσίδης), Γαλάνης.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Κουτσίδης, Βασιλειάδης, Κατσανός, Τσικανόπουλος, Στογιάννης, Ιντος, Συμεωνίδης, Κούλλα, Ευθυμιάδης (50' Δελαντώνης), Τσαχουρίδης (57' Τσαπρανης).

 

Μακροχώρι - Τηλέμαχοι 2-0

Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε οι πιτσιρικάδες της Ακαδημίας Μακροχωρίου πετυχαίνοντας ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο νίκησαν τους Τηλέμαχους Αλεξάδρειας με 2-0 και κατέκτησαν ην 3η θέση του θεσμού.

Το σκορ για τους νικητές άνοιξε στο 30' με απευθείας κτύπημα φαουλ ο Ντεμπρόβα και ο ίδιος παίκτης με υπέροχη κεφαλιά στο 70' διαμόρφωσε το τελικό 2-0 δίνοντας την τρίτη θεση στην ομάδα του.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Τσακνάκης, Δελισανόπουλος, Κυριμκίρογλου, Κουκια, Τσιφλίδης, Ντρεμπρόβα, Καραπουρναλίδης (65' Πάσχος), Κιόσα, Λουκίδης, Νεζιρ, Μπουλιμπάσης.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ: Μαββίδης, Καρπούζης, Αραϊτοτζόγλου (57' Μπενετάτος), Ευαγγελόπουλος, Μιχόπουλος (36' Μαυρίδης), Ναλπάντης, Γιάντσης, Μπελατσάς, Παπαδόπουλος (69' Πουλιος), Θεοδωρίδης (36' Τσαλικίδης), Μούρνος (57' Χατζόπουλος).

Τους αγώνες διαιτήτευσαν εναλλαξ οι Σαββίδης, Γκόγκας, Λουρής.

 

Κ-16

Με ένα γκολ που πέτυχε μόλις στο 7ο λεπτό ο Κεχαγιάς η Κ-16 του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ νίκησε στο γήπεδο της Ραχιάς τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας στον μεγάλο τελικό και κατέκτησαν τον φετινό τίτλο του πρωταθλήματος των Κ-16.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Καρασαρίδης Χ., Βασιλείου, Θεοχαρόπουλος (80' Καρασαρίδης Θ.), Θεοδοσίδου, Μουρατίδης, Στήθος, Κεχαγιάς (80' Τσούκας), Ντοκάϊ, Χαλκιάς, Αχλιώπας, Λύχνας (79' Ντέλλας).

ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ: Δαλλής, Γιαννούσης (75' Αθανασίου), Δούμπης, Πετρόπουλος, Νοβάκης, Νικόπουλος, Μίχος (41' Ανάστου), Δελιόπουλος (46' Καρασαββίδης), Χλιαρόπουλος (56' Ράπτης), Συμεωνίδης, Κασαμπαλής.

 

Αστέρας Αλ. - ΦΑΣ Νάουσα 2-2 (8-7 πεν.)

Στον αγώνα που προηγήθηκε και σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι ο Αστέρας Αλεξάνδρειας νίκησε στην διαδικασία των πέναλτι τον ΦΑΣ Νάουσα με 8-7 (κανονική διάρκεια 2-2) και κατέκτησε την 3η θέση της κατηγορίας.

Ο ΦΑΣ προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με αυτογκολ και στο 60' ο Τζιμουλίκος με εντυπωσιακό σουτ έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του, με τους πιτσιρικάδες του Αστέρα να μειώνουν το σκορ σε 2-1 με κεφαλιά του Χαρισούδη και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Θεοδώρου επίσης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Ετσι ο νικητής κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι. Εκτελέστηκαν 15 πέναλτι με τα 14 πρώτα να είναι εύστοχα και το 15ο να το αποκρούει ο τερματοφύλακας του Αστέρα Παπαδόπουλος και να δίνει την νίκη και την 3η θέση της κατηγορίας στην ομάδα του.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛ.: Παπαδόπουλος Χ., Χαρισούδης, Μπρινιάς (74' Γιαννόπουλος), Κίτσας, Ράϊκος, Θεοδώρου, Κούτσιας, Κίτσας Ο, Τριανταφυλλόπουλος (41' Παπαδόπουλος Θ.), Χαριτόπουλος, Μαραγκός (41' Κίτσας Π.).

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ: Χατζηϊωάννου, Δάϊος (55' Σαράφης), Τίγκας, Μπόσι (80' Συρκος), Τζιέρτζι, Γουγουλέφας (77' Παπαδόπουλος), Χιονίδης, Χίσα, Δημησίκος (71' Αγγελίδης), Μίγγας (85' Ηλιάδης), Τζιμουλίκος.

Τους αγώνες διαιτήτευσαν εναλλάξ οι Μουρατίδης, Γκόγκας, Ευθυμιάδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής