breaking news Νέο

Eπέστρεψε σε γνώριμα λημέρια

Eπέστρεψε σε γνώριμα λημέρια

Μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία των αγώνων μπαράζ η φετινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ημαθίας Α.Ε. Αλεξάνδρειας, κέρδισε και μαθηματικά το ένα από τα τρία εισιτήρια της ανόδου στην Γ' Εθνική, που δίνει ο 2ος όμιλος στον οποίο συμμετείχε. Μαζί με την Αλεξάνδρεια την άνοδό τους, μετά και τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής, που διεξήχθη το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, εξασφάλισαν ο Απόλλων Κρύας Βρύσης και ο Κιλκισιακός. Εκτός Γ' Εθνικής από τον όμιλο, στον οποίο αγωνίζονταν η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ημαθίας, μένουν ο Π.Ο. Μουδανιών, ο Αιγινιακός, τα ΙΕΚ Δέλτα και ο Ερμής Αμυνταίου.

Στο κατάμεστο, ύστερα από πολλά χρόνια ΔΑΚ της πόλης, η Αλεξάνδρεια παρότι από τα πρώτα λεπτά του αγώνα βρέθηκε με την «πλάτη στον τοίχο», καθώς μόλις στο 5ο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα (χέρι εκτός περιοχής ύστερα από  γύρισμα της μπάλας συμπαίκτη του), ο τερματοφύλακάς της Τόλιος κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας που χρειάζονταν για να παραμείνει ισόβαθμη με την αντίπαλό της Π.Ο. Μουδανιών και καθώς υπερισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας από τον αντίπαλό της (καλύτερη διαφορά τερμάτων, 7 με 2) και με τα Μουδανιά να έχουν ρεπό την Κυριακή, τελευταία αγωνιστική, θα πρέπει να ηττηθεί με 5 τέρματα διαφορά τουλάχιστον από τον Κιλκισιακό, για να μπει σε περιπέτειες.

Το παιχνίδι Αλεξάνδρειας - Μουδανιών μπορεί να μην προσέφερε θέαμα στους πολυπληθείς φιλάθλους που το παρακολούθησαν, κράτησε όμως αμείωτο το ενδιαφέρον τους σε ολόκληρη την διάρκειά του, αφού από το αποτέλεσμα θα εξαρτάτο ποια από τις δύο ομάδες θα αποκτούσε πλεονέκτημα ανόδου. Η Αλεξάνδρεια κόντρα στην ροή του αγώνα, αφού όπως ήδη αναφέραμε από το 5ο λεπτό είχε μείνει με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 30ο λεπτό με γκολ του Γιάννη Πιπιλιάρη, που δέχθηκε την κάθετη πάσα από τον Σωτηράκη και απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Τάμπο, πλάσαρε ψύχραιμα, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Ο Π.Ο. Μουδανιών προσπάθησε να αντιδράσει, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Σακκελαρίου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τσάνης με βοηθούς τον Δρουδάκη και τον Κωτσόπουλο από την ΕΠΣ Εβρου.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Τόλιος, Βλάχος, Τσιρίδης, Τ. Τασιόπουλος, Χλιαρόπουλος (67’ Κίρτσογλου), Αβραμόπουλος, Σωτηράκης, Λίτσι, Γ. Πιπιλιάρης, Καψάλης (8’ Στ. Τασιόπουλος), Δημόπουλος (68’ Μαρμαρίδης / 90’+ Βουλγαράκης).

Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: Τάμπος, Αθανασιάδης (50’ Βαγιώνας), Μανόλωφ, Ρογγότης, Σμυρλής, Μπεγκλής, Μαντζίρης, Ντούνγκα, Σακελλαρίου, Κανάνι, Κέντρος (66’ Λουιζίδης / 77’ Αναγνώστου).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αλεξάνδρεια - Μουδανιά     1-1

Κιλκισιακός - Κρύα Βρύση 1-1

Αιγινιακός - ΙΕΚ Δέλτα        3-0

Ρεπό: Αμύνταιο

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

          βαθ.

1. Κρύα Βρύση  13

2. Αλεξάνδρεια  10

3. Κιλκισιακός   10

…….

4. Μουδανιά       10

5. Αιγινιακός      6

6. ΙΕΚ Δέλτα      3

7. Αμύνταιο        0


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής