breaking news Νέο

Αγώνες μπαράζ : Πέρασε «αέρας» από το Αιγίνιο η Αλεξάνδρεια

Αγώνες μπαράζ : Πέρασε «αέρας» από το Αιγίνιο η Αλεξάνδρεια

Η Αλεξάνδρεια πέρασε με νίκη την περασμένη Κυριακή το απόγευμα από το γειτονικό Αιγίνιο και βρίσκεται μια ανάσα από την επάνοδό της στην Γ' Εθνική.

Η πρωταθλήτρια της Ημαθίας χρειάζεται την νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι επί του Π.Ο. Μουδανιών, τον οποίο υποδέχεται στο ΔΑΚ της πόλης της, ή στην χειρότερη περίπτωση δύο ισοπαλίες, δύο βαθμούς στα δύο παιχνίδια που της απομένουν μέχρι το τέλος των αγώνων μπαράζ, με τα Μουδανιά όπως αναφέραμε εντός έδρας την προσεχή Κυριακή και τον Κιλκισιακό την επόμενη και τελευταία αγωνιστική, ο οποίος πιθανόν να χρειάζεται επίσης τον βαθμό της ισοπαλίας για να εξασφαλίσει ένα από τα τρία εισιτήρια ανόδου της κατηγορίας. Εκτός κι αν την προσεχή αγωνιστική χάσει από την Κρύα Βρύση, που ήδη βρίσκεται αγκαλιά με την πρώτη θέση του ομίλου και φυσικά  την άνοδο.

Την περασμένη Κυριακή το παιχνίδι με αντίπαλο τον Αιγινιακό, στο Αιγίνιο, αποδείχθηκε ευκολότερη υπόθεση από όσο ίσως περίμενε και η ίδια η Αλεξάνδρεια και με το αποτέλεσμα αυτό φυσικά βγήκε εκτός στόχου μία ακόμη ομάδα. Δύο αγωνιστικές λοιπόν πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία των αγώνων μπαράζ απέμειναν τέσσερις ομάδες, η Κρύα Βρύση, η Αλεξάνδρεια, ο Κιλκισιακός και τα Μουδανιά να διεκδικούν τα τρία εισιτήρια ανόδου στην κατηγορία. Αν την Κυριακή η Αλεξάνδρεια κερδίσει στην έδρα της τα Μουδανιά και με δεδομένο ότι η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Χαλκιδικής την επόμενη και τελευταία αγωνιστικη κάνει το ρεπό της, εξασφαλίζει την άνοδό της την κατηγορία. Με ισοπαλία θα χρειάζεται  έναν βαθμό στο τελευταίο της παιχνίδι με αντίπαλο, όπως ήδη αναφέραμε, τον Κιλκισιακό, ενώ σε περίπτωση ήττας τα πράγματα θα περιπλακούν.

Στο Αιγίνιο την περασμένη Κυριακή η Αλεξάνδρεια, όπως ήδη αναφέραμε, είχε ένα εύκολο απόγευμα. Ηταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα και αφού προηγήθηκε νωρίς, στο 10' με γκολ του Καψάλη, πέτυχε άλλα δύο τέρματα στα τελευταία 15' λεπτά με τον Πιπιλιάρη Γ. (75' και 85') και πήρε μια καθαρή και πανάξια νίκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Δρακίδης από την ΕΠΣ Ξάνθης, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Βακουφτσή - Παπαδόπουλο.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Κουγιουμτζόγλου, Κακατάτσιος, Δαραής (46′ Καρτσαμπάς Α.), Μπουρανής (43′ Καρτσαμπάς Χ.), Αποστολίδης (59′ Ζώβληκας), Παρδάλης, Χατζηδίμπας (83′ Τασιώνας), Σαββίδης, Αβραάμ (46′ Κόλα), Κοσμίδης, Γιαζιτζόγλου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Τόλιος, Χλιαρόπουλος (88′ Κίρτσογλου), Βλάχος, Τσιρίδης, Πιπιλιάρης Ι. (88 Πιπιλιάρης Κ.), Αβραμόπουλος, Λίτσι (88′ Αλμπανίδης), Τασιόπουλος, Σωτηράκης, Καψάλης (70′ Μαρμαρίδης), Δημόπουλος (59′ Ατανάσωφ).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αιγινιακός - Αλεξάνδρεια    0-3

Αμύνταιο - Μουδανιά 1-4

ΙΕΚ Δέλτα - Κρύα Βρύση    2-3

Ρεπό: Κιλκισιακός

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

          αγώνες      βαθμοί

1. Κρύα Βρύση  4       12

2. Αλεξάνδρεια  4       9

3. Κιλκισιακός   4       9

4. Μουδανιά       5       9

5. ΙΕΚ Δέλτα      4       3

6. Αιγινιακός      4       3

7. Αμύνταιο        5       0


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής