breaking news Νέο

Γ' Κατηγορία: Αγώνας μπαράζ. Συνεχίζουν στην Β' κατηγορία τα Ασώματα

Γ' Κατηγορία: Αγώνας μπαράζ. Συνεχίζουν στην Β' κατηγορία τα Ασώματα

Η Δόξα Ασωμάτων πήρε τον αγώνα μπαράζ με αντίπαλο τον Αχθο Αρούρη που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Μακροχωρίου, εξασφαλίζοντας έτσι την παραμονή της στην Β' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας σε αντίθεση με τον αντίπαλό της που την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Γ'.

Η μετέπειτα νικήτρια πήρε σχετικά νωρίς προβάδισμα στο σκορ με τον Πολιτίδη που μόλις στο 3' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του τερματοφύλακα του Αχθου Αρούρη Μυλωνά.

Το 1-0 υπέρ των Ασωμάτων ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Και στην επανάληψη όμως οι παίκτες της Δόξας Ασωμάτων κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους πετυχαίνοντας ένα δεύτερο τέρμα πέντε λεπτά μετά την σέντρα. Ο Αχθος Αρούρης αντέδρασε προσωρινά μειώνοντας το σκορ σε 2-1 στο 55' με τον Μετελόπουλο, για να έρθουν άλλα δυο τέρματα των Ασωμάτων στο 65' και στο 88' με τους Λίβα και Ρηγόπουλο και να διαμορφώσουν το τελικό 4-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Σαμαράς - Μητρόπουλος).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΩΜΑΤΑ: Ανδρεάδης, Παρασκευαϊδης, Ρηγόπουλος, Σερασκιέρης, Ιωσηφίδης, Μιχαλόπουλος, Σερασκιέρης Χ., Καλπακίδης (90' Χειμωνόπουλος), Πολιτίδης (86' Γαλάνης), Φουρκιώτης, Λίβας.

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ: Μυλωνάς, Ηλιάδης (53' Γκαλίτσιος, 67' Γερασιμίδης), Τσέος, Στριμπίνος, Χερίδης Χ., Ντομπρόζι, Κρύπας, Κουβατσίδης, Καρύδας (53' Χερίδης Α.), Μετελόπουλος (76' Ράντης), Αντωνίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής