breaking news Νέο

Αλεξάνδρεια: Συνέχισε την νικηφόρα πορεία της

Αλεξάνδρεια: Συνέχισε την νικηφόρα πορεία της

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ' Εθνική της πρωταθλήτριας της Ένωσης μας Α.Ε. Αλεξάνδρειας και πάλι στην έδρα της, το ΔΑΚ της πόλης, με αντίπαλο αυτή τη φορά τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Φλώρινας, Ερμή Αμυνταίου.

Με δύο στα δύο λοιπόν η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ημαθίας βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του ενός από τα τρία εισιτήρια ανόδου που δίνει ο όμιλος.

Κόντρα στην νεανική και άπειρη ομάδα του Ερμή Αμυνταίου, η Αλεξάνδρεια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 16' κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή του Λίτσι.

Η πρωταθλήτρια της Ένωσης μας και μετά το γκολ συνέχισε να είναι καλύτερη από τον αντίπαλό της, δημιουργώντας ορισμένες ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα, που θα απέβαλε το άγχος των ποδοσφαιριστών της, δίχως όμως να καταφέρει μέχρι το 90' να το πετύχει. Τελικά στην εκπνοή της κανονικής ροής του παιχνιδιού, την λύση έδωσε με διπλή προσπάθεια ο Κώστας Πιπιλιάρης.

Αρχικά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της στον αγωνιστικό χώρο με πλασέ στα αντίπαλα δίχτυα.

Το τελικό 3-0 έγραψε στις καθυστερήσεις του αγώνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Αβραμόπουλος.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χρυσέλης με βοηθούς τον Τζιμόπουλο και τον Κλώστογλου, από την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Τόλιος, Χλιαρόπουλος, Τασιόπουλος, Σωτηράκης, Αβραμόπουλος, Τσιρίδης, Μαρμαρίδης (60’ Δημόπουλος), Αλμπανίδης (75’ Βλάχος), Βουλγαράκης (60’ Κ. Πιπιλιάρης), Λίτσι, Γ. Πιπιλιάρης (82’ Καψάλης).

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Μπουκσής, Ρακόπουλος, Κεσίδης, Γιορετσίδης, Ιωάννου, Άτσκα, Ρόμπης, Κοατσης (60' Πετρίδης), Γκιάτα (60' Τεκίδης), Τσορλίνης, Λιπίτγκας.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αλεξάνδρεια - Αμύνταιο      3-0

Αιγινιακός - Κιλκισιακός     2-3

Μουδανιά - ΙΕΚ Δέλτα         3-1

Ρεπό: Κρύα Βρύση

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

          αγ.    βαθ.

1. Κρ. Βρύση     2       6

2. Αλεξάνδρεια  2       6

3. Κιλκισιακός   3       6

4. Αιγινιακός      2       3

5. Μουδανιά       3       3

6. ΙΕΚ Δέλτα      3       3

7. Αμύνταιο        3       0


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής