breaking news Νέο

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ : Tρεις ακόμη σημαντικές προσθήκες

  • ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ : Tρεις ακόμη σημαντικές προσθήκες
  • ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ : Tρεις ακόμη σημαντικές προσθήκες

Στην προσπάθεια να απαγκιστρωθεί από τις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στα τοπικά πρωταθλήματα, ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ενισχύει το ρόστερ του με έμπειρους ποδοσφαιριστές και όπως όλα δείχνουν στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στην Επανομή, θα παραταχθεί με σημαντικές προσθήκες στην σύνθεσή του, αφού ήδη μετά την απόκτηση του Φασίδη και του Γανόπουλου έχει συμφωνήσει με τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τον 23χρονο Μπάλλα, που το τελευταίο διάστημα αγωνίζονταν στον Πιερικό. Ο Μπάλλας που αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης εκτός από τον Πιερικό αγωνίστηκε στον ΝΠΣ Βόλου, στους Πόντιους Κοζάνης, στην Νίκη Βόλου, ενώ έχει περάσει και από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Επίσης παίκτης του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ πρέπει να θεωρείται και ο Φώτης Πανταζέλο, που προέρχεται από τον Πιερικό.

Ο Πανταζέλος είναι 21 ετών και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και εκτός απο τον Πιερικό έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του U-19 της Super League 1 με τα χρώματα της ΑΕΚ και του ΝΠΣ Βόλου.

Τέλος ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ βρίσκεται πολύ κοντά (οι πληροφορίες λένε ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει κιόλας), στην απόκτηση ενός παλιού γνώριμού της, τον Αλέξανδρο Ζούρκο, που έμεινε ελεύθερος από την Αγία Μαρίνα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής