breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Είδος πολυτελείας το ελαιόλαδο, αδέρφια.

Οπότε το «φάε λάδι κι έλα βράδυ» έχει περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Βέβαια υπάρχει λύση για έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από ποικιλίες Κορωναίικες.

Η συνταγή γνωστή και σας τη φέρνει ο Βαγγελάκης, το καλό παιδί.

Ένα κιλό ηλιέλαιο, άφθονες χρωστικές, και τρεις κουταλιές πυρηνέλαιο και με τρία ευρώ το κιλό τρως τα... σωθικά σου.

Η μόνη λύση στην Ημαθία είναι να βγάλουμε τις ροδακινιές και να βάλουμε ελαιόδεντρα.

Σε 5-10 χρόνια Άραβες θα γίνουμε. Διότι με το ροδάκινο χαϊρι δεν είδαμε.

Γιατί πως θα βγει ο «Βαγγελάκης το καλό παιδί θα κάνει τώρα και μια στάση στην γειτονιά σας» να πουλήσει το βιομηχανικό για σούπερ επιτραπέζιο νεκταρίνι;

Ενώ με το λάδι τι θέλει; Ένα κλεμμένο μεγάλο δοχείο, δύο κλεμμένες μεγάλες κουτάλες, φουλ χρώμα χρυσάφι και τσαακ είσαι έξω από το σπίτι της γιαγιάς στο χωριό.

Και πανηγυρίζει και η γρεα που πήρε τον τενεκέ τζάμπα και ρίχνει με τη σέσουλα στη σαλάτα και στα κιντέατα και τα φασούλια με τα λάχανα.

Οπότε τέρμα και ο Αρ(α)κάς. Που τον πουλάμε σχεδόν τζάμπα.

Από δω και στο εξής μόνο Λαδ(ι)ας συναγωνιστές.

Μιλάμε για ορίτζιναλ πράμα. Μέχρι και 10 χιλιάδες χιλιόμετρα κρατάει μέχρι το επόμενο σέρβις


λάδι
ηλιέλαιο
ροδακινιές
ελιές
ροδάκινο
σαλάτα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής