breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Μετράει τις δυνάμεις της

  • ΒΕΡΟΙΑ: Μετράει τις δυνάμεις της
  • ΒΕΡΟΙΑ: Μετράει τις δυνάμεις της
  • ΒΕΡΟΙΑ: Μετράει τις δυνάμεις της
  • ΒΕΡΟΙΑ: Μετράει τις δυνάμεις της

Η επ' αόριστο διακοπή του πρωταθλήματος της SL2, «ελέω» Λευτέρη Αυγενάκη και την συνδρομή το προέδρου της SL1, Βαγγέλη Μαρινάκη, έφερε το δεύτερο φιλικό της ΒΕΡΟΙΑΣ, με αντίπαλο αυτή τη φορά την Β' ομάδα του ΠΑΟΚ.

Το αποτέλεσμα σ' αυτού του είδους τους αγώνες, όπως γράψαμε και το προηγούμενο φιλικό, κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τους προπονητές των ομάδων. Η αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους και η βελτίωση της εικόνας, σε σημεία που εντοπίζονται αδυναμίες, είναι αυτό που τους ενδιαφέρει. Στην ΒΕΡΟΙΑ, που στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προστέθηκαν αρκετοί νέοι παίκτες στο ρόστερ της, υπάρχει και ένας επιπλέον λόγος που κάνει απαραίτητα τα φιλικά αυτή την περίοδο. Η ενσωμάτωση των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριτών στον κορμό της ομάδας.

Όσον αφορά το τελευταίο, οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, χρειάζονται χρόνο ακόμη για να εξοικειωθούν με το νέο τους περιβάλλον κι αν την κρίνουμε από αυτή την πλευρά  τη διακοπή του πρωταθλήματος, τότε μπορούμε να πούμε ότι λειτουργεί ευεργετικά για την ΒΕΡΟΙΑ.

Η ΒΕΡΟΙΑ με βάση την εικόνα της στα δύο φιλικά παιχνίδια, μπορεί να μην απέκτησε στη μεταγραφική περίδο του Ιανουαρίου, παίκτες που θα αλλάξουν κατακόρυφα την αγωνιστική εικόνα της, όμως πρόσθεσε βάθος στο ρόστερ της, σύμφωνα πάντα με τα δικά της δεδομένα και τον αγωνιστικό στόχο της.

Και φυσικά με την επιστροφή του Ορφανίδη, του Στίκα και των άλλων παικτών που απουσιάζουν λόγω τραυματισμού, πιστεύουμε ότι θα βελτιωθεί και το σύνολο.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το Σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Β' ομάδα του ΠΑΟΚ, έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων με σκορ 1-0. Η ΒΕΡΟΙΑ είχε μέτρια απόδοση,  με τους Θεσσαλονικείς δίχως κι' αυτοί να εντυπωσιάζουν, να είναι καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και να πετυχαίνουν το γκολ που τους έδωσε τη νίκη στο 52' με τον 21χρονο Γκορντεζιάνι. Ο Γρόσδης σγκεκριμένα εμεταλλεύτηκε λάθος του Μουχάλη και έγινε κάτοχος της μπάλας στο κέντρο περίπου του γηπέδου. Προχώρησε και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Γκορντειάνι, ο οποίος απέναντι από τον Ιωαννίδη, που είχε αντικαταστήσει τον Παπαδόπουλο, με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΒΕΡΟΙΑ, που όπως ήδη αναφέραμε πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, δεν κατάφερε να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία, παρότι δεν τις έλειψαν οι προϋποθέσεις. Ετσι αρκέστηκε σε τέσσερις - πέντε μικροευκαιρίες, τις οποίες δεν κατάφερε να αξιοποιήσει. Όπως στο 8' με τον Γιουκούδη, να πιάνει την κεφαλιά από καλή θέση για γκολ, που δεν αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Ταλιχμανίδη, στο 34' και πάλι με τον Γιουκούδη, που δέχθηκε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, έκανε το πλασέ πάνω σε αντίπαλο και στο 83' με τον νεαρό Σουπιάδη στην αντεπίθεση να βγαίνει φάτσα με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Β' Τσιόπτση να πλασάρει και την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Μικροευκαιρίες όπως είχε και η Β' ομάδα του ΠΑΟΚ, από τις οποίες όπως ήδη αναφέραμε, αξιοποίησε τη μία, διαμορφώνοντας το σκορ με το οποίο τελικά κέρδισε.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης.

OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

 ΒΕΡΟΙΑ (Α’ ημίχρονο): Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Καψάλης, Ζε Εσσόνο, Παπαχρήστος, Μπλέτσας, Γιουκούδης (43’ λ.τ. Κατσούκης), Κασέμι, Μπελεβώνης, Μπουόλι.

(Β’ ημίχρονο): Ιωαννίδης, Περδίκης, Μανωλιούδης, Κολλαράς, Μουχάλης, Γιαγτζίδης, Μπλέτσας, Σουπιάδης, Ιωάννου, Κατσούκης, Τσέας.

ΠΑΟΚ Β’: Ταλιχμανίδης, Σελιμάι, Τασιούρας, Γιαξής, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Νινούα, Δαρέλας, Βασιλειάδης, Χατζηστραβός, Πανίδης.

Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Τσιόπτσης, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Μελετίδης, Κώττας, Σαλαμούρας, Γρόσδης, Δαρέλας, Σπυρίδης, Μπράντονιτς, Γκορντεζιάνι.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής