breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Οι εκλογές μας έρχονται, εμπρός βήμα ταχύ, όλοι οι πολιτευτές να μπούνε στη Βουλή,

Μάλιστα κύριοι. Το «επάγγελμα» πια που είναι επίκαιρο, στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε, είναι ο πολιτευτής.

Ο πολιτευτής είναι ένα είδος πολιτικού, που λέει το γνωστό «κάνε με για μια μέρα βουλευτή και μετά άπαξ και τρουπώσω, τρούπωσα».

Άσε που σκέφτεται «τι έχουν δηλαδή περισσότερο από μένα οι τωρινοί βουλευτές. Ρε εγώ μέχρι και υπουργός μπορώ να γίνω με τα προσόντα που έχω».

Και έχει δίκαιο ρε. Γιατί να μην πάρει και αυτός το δεκάρικο χήνες το μήνα, το άτοκο δάνειο από το ταμείο παρακαταθηκών, το τζαμπέ το αυτοκίνητο.

Και άσε αυτά. Τις τιμές που τις πας; Να σου βαράει η φιλαρμονική ταρατατζούμ, να σου παρουσιάζουν οι καταδρομείς όπλα και να αισθάνεσαι κάτι μεταξύ Βελουχιώτη και Ζέρβα.

Έφτασε στα αυτιά του Αρ(α)κά, ότι ο ΕΛ Βελόπουλος μόνο στην Ημαθία έχει 16 μνηστήρες για την έδρα.

Διότι για την έδρα γίνονται όλα. Μας έφυγε ο κυρ Γιώργης ο Τράγκας και δεν έχει αλλού πορτοκαλιές, οπότε βουρ στον Κυριάκο το Θεσσαλονικιό, που στο φινάλε θα μας έχει εντελώς φιτ. Και στο εντερικό μας σύστημα και το γαστρικό και το μυοσκελετικό.

Θα κάνουμε χίλια χιλιόμετρα, μέχρι το τελευταίο ορεινό χωριό της Ημαθίας.

Ακόμη και στις στάνες του Βερμίου θα φτάσουμε, για να τσιμπίσουμε και την τελευταία ψήφο.

Εγώ πάντως, αν ήμουν πρόεδρος κόμματος, θα ξεκινούσα το ψηφοδέλτιο από το «Μπόμπαινα» στο Επικρατείας. Α΄ Αθηνών τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, στο Β΄ Καλλιστειών τη Ναυσικά, που έχει γκόμενα ο Πηλαδάκης ο «μοντελοπνίχτης». Καρδίτσα τον «τσάκα-τσούκα», Β΄ Θεσσαλονίκης, την Ασημίνα τη νταρντάνα, που άμα βάλει κάτω το Δάντη, δεν θα το μείνει νεφρό όρθιο.

Και στην Ημαθία θα έφερνα τον «Τσάκα» από τη Γερμανία. Διότι ο Γιώργος έγραψε ιστορία στο πρώτο Big Brother και παραμένει πιο δημοφιλής από τον Καραγκούνια.

Πάμε δυνατά λοιπόν και προσέξτε. Μην πείτε όχι σε κανέναν υποψήφιο. Πείτε «άφησε εμένα, είμαι στους σίγουρους. Στους άλλους τρέξε».

Θα κλείσω με ένα σοβαρό γεγονός και μια ευχή. Ο καλός φίλος Φώτης Καραβασίλης, ο αντινομάρχης, ο πρόεδρος του «δικηγορικού», δίνει τη δική του μάχη στη ΜΕΘ, ενάντια στον κορωνοϊό, παρ΄ότι τριπλά εμβολιασμένος.

Ενώστε όλοι τις προσευχές σας να γυρίσει ο Φωτάρας υγιής στην οικογένειά του.

Φώτη κράτα.


Μπόμπαινας
Εμμανουήλ
Ναυσικά
Τσακατσούκας
Τσάκας
Καραβασίλης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής