breaking news Νέο

B' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Βρυσάκι και Λευκάδια στην κορυφή

B' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Βρυσάκι και Λευκάδια στην κορυφή

Η Δόξα Βρυσακίου στον 1ο όμιλο και τα Λευκάδια στον 2ο που νίκησαν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας με 4-0 και την ΑΕ Ποντίων στο γήπεδο της Ραχιάς με 1-0, αντίστοιχα απολαμβάνουν πλέον την μοναξιά της κορυφής.

Βέβαια στον 1ο όμιλο η ΑΕ Καβάσιλας που στην έδρα της νίκησε με 3-1 την Δόξα Ασωμάτων, η ΑΕ Καψόχωρας που πήρε το ντέρμπι του Ρουμλουκίου με αντίπαλο τον Αρη Παλαιοχωρίου και η Α.Ε. Αλεξάνδρειας που έκανε το ρεπό της, ναι μεν απέχουν τρεις βαθμούς από την κορυφή, έχουν όμως και έναν αγώνα λιγότερο από την πρωτοπόρο Δόξα Βρυσακίου.

Στο άλλο παιχνίδι του 1ου ομίλου Απόλλων Λυκογιάννης και Δόξα Κυψέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα.

Στον 2ο όμιλο όπως ήδη αναφέραμε τα Λευκάδια νίκησαν στο ντέρμπι την ΑΕ Ποντίων στο γήπεδο της Ραχιάς με 0-1 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Ολυμπιακού Νάουσας στο Ζερβοχώρι με τον τοπικό Ατλα (1-1) έπιασαν κορυφή με 10 βαθμούς (3 νίκες και 1 ισοπαλία σε 4 αγώνες). Στην δεύτερη θέση ισοβαθμούν με 8 βαθμούς ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου που άστραψε και βρόντηξε στον Τρίλοφο, φιλοδωρώντας τον τοπικό Ερμή με 13 τέρματα (13-1 το τελικό σκορ).

Στο γήπεδο της Πατρίδας η τοπική ομάδα κέρδισε με 2-1 την Επισκοπή, που επέστρεψε σε αγωνιστική δράση, μετά την περιπέτεια ποδοσφαιριστών της με τον κορονοϊό, και βελτίωσε την βαθμολογική της θέση.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής