breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ωραίες στιγμές ζήσαμε, αδέρφια, στο υβριδικό δημοτικό συμβούλιο Βέροιας.

Μιλάμε για ηχητική υπερπαραγωγή.

Μας ήρθαν στο νου οι ηρωικές στιγμές της ΥΕΝΕΔ, τότε που χανόταν το σήμα και χτυπούσαμε την ξύλινη κάσα της μαυρόασπρης τηλεόρασης, γιατί μας «ανεβοκατέβαινε»  ο συνταγματάρχης Βαρτάνης.

Θυμάστε την ταινία «οι φανταρίνες»; Τότε που ο σοβιετικός κατάσκοπος ανέβηκε στην κολώνα της ΔΕΗ, για να καταγράψει τι γινόταν στο στρατόπεδο;

«Εδώ σφυρί, καλώ δρεπάνι από κολώνα της ΔΕΗ. Με λαμβάνεις δρεπάνι;»

Άσε που την Πέμπτη όλοι οι δημοσιογράφοι πήγαν στην ΩΡΛ του Νοσοκομείου Βέροιας, για να εξετάσουν τα αυτιά τους.

Δεν γίνεται, όλοι είχαν καλή ακουστική, άρα έφταιγε η μετάδοση. Τόση υβριδικότητα πια!

Αφού ο δήμος σκέφτεται να μας παραχωρήσει ειδικά εργαλεία αλά Τζέιμς Μπoντ, ώστε να μπορούμε να μπαίνουμε στο μυαλό των συμβούλων και να διαβάζουμε τι λένε.

Η άλλη περίπτωση είναι να προσλάβουν τη μαντάμ Zαϊρα, για να ρίχνει τα χαρτιά, για να μαθαίνουμε τι λένε, αφού ακόμα μαντικές ικανότητες δεν αποκτήσαμε.

Εκτός και αν έρθει για εντατικά μαθήματα η Πυθία, να μας φέρει και λίγη από τη δάφνη που μασούσε, από την...«καλή» όμως, ώστε να είμαστε και εμείς χαλαροί στο γήπεδο.

Θα πείτε, για το συμβούλιο μιλάμε, όχι για το γήπεδο. Το ίδιο είναι, αδέρφια.

Δύο χρόνια ήταν υπερβολικά πολλά για τους «φιλάθλους» των παρατάξεων, που πιάστηκαν, λεκτικά, στα χέρια, για θέματα που σίγουρα απασχολούν την κοινή γνώμη, όπως π.χ για τα μπάνια του Ανδρέα στην Ελούντα, για τη fake φωτογραφία του Μητσοτάκη με τη γερμανική στολή και άλλα τέτοια ωραία.

Με μια λέξη; Αν ο υβριδικός πόλεμος που μας έχει κηρύξει η Τουρκία, ίδιος με την «υβριδική» μετάδοση που μας παρείχαν στο δημοτικό συμβούλιο, τότε όχι μόνο την Πόλη και την Αγιασοφιά θα πάρουμε, αλλά και στην Κόκκινη Μηλιά θα φτάσουμε.

Πάντως αυτό που ζήσαμε δεν είναι ηλεκτρονική διακυβέρνηση, με κανέναν τρόπο. Κρίμα για αυτούς που νομίζουν ότι οι δημοσιογράφοι είναι υπηρέτες των πολιτικών.

Οι δημοσιογράφοι υπηρετούν την κοινή γνώμη και οι πολιτικοί, ειδικά οι νέοι, οφείλουν να τους παρέχουν εκείνα τα μέσα, ώστε να ενημερώσουν σωστά τους αναγνώστες τους.

Τα υπόλοιπα είναι απλά ακουστικές πομφόλυγες, που δεν θα μπορούσε να εντοπίσει ούτε το...Eselon.

Μα τόσο ανοργανωσιά πια; Μια γενική πρόβα δεν μπορούσαν να κάνουν;


συνταγματάρχης Βαρτάνης
ταινία «οι φανταρίνες»
μαντάμ Zαϊρα
Πυθία
δημοτικό συμβούλιο Βέροιας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής