breaking news Νέο

Βρίσκει τα πατήματά της η Νάουσα

Βρίσκει τα πατήματά της η Νάουσα

Την Δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα της μέχρι σήμερα πήρε η Νάουσα κερδίζοντας με 1-0 τον Κιλκισιακό. Ετσι και σε συνδυασμό με την καλή της απόδοση στο παιχνίδι αποκατέστησε την εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της που προς στιγμη είχε κλωνιστεί καθώς είχε ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα με δύο ήττες και οι δυο βέβαια εκτός έδρας.

Αυτό που έχει αξία και οφείλει να κρατήσει η ομάδα της Νάουσας από το Κυριακάτικο παιχνίδι εκτος φυσικά απο την νίκη και τους τρεις βαθμούς είναι όπως ήδη αναφέραμε η καλή απόδοσή της.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Νάουσα έδειξε μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα και κυρίως στο πρώτο 30λεπτο του αγώνα που ήταν στην κυριολεξία καταιγιστική.

Σ’ αυτό το πρώτο 30λεπτο της εντυπωσιακής παρουσίας της η Νάουσα δημιούργησε επτά!! πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ δίχως όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Στο 3’ συγκεκριμένα ο Κωτσιόπουλος που δέχθηκε την ωραία πάσα του Τούφα έκανε το σουτ με τον Παλάσκα όμως στην πορεία της μπάλας να βάζει την προβολή και να διώχνει σε κορνερ.

Στο 5’ η σειρά του Ντινόπουλου να σουτάρει την μπάλα να κοντράρει σε παίκτη του Κιλκισιακού, να καταλήγει στον Γιαννόπουλο που έπιασε νέο σουτ για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Κολιοφούκας.

Στο 8’ ο Κωτσιόπουλος έβγαλε τετ - α - τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα τον Ντούφα δίχως όμως ο τελευταίος να καταφέρει να σκοράρει.

Στο 12’ η σειρά του Ντινόπουλου να βγει απέναντι από τον Κολιοφούσκα με τον δεύτερο να αποσωβεί για μια ακόμη φορά τον κίνδυνο αποκρούοντας εντυπωσιακά.

Εδώ κάπου κοπασε η δραστηριότητα της Νάουσας με αποτέλεσμα να βρουν την ευκαιρία οι φιλοξενούμενοι να απειλήσουν για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 20’ με ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπελίτσα που έσκασε στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού του Γρηγοριάδη.

Και στο 38’ “ο συνήθης ύποπτος” Κώστας Κωτσιόπουλος έδωσε προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του.

Ο 20χρονος επιθετικός συγκεκριμένα πήρε την μπάλα μακριά από την περιοχή του Κιλκισιακού προχώρησε κατά μέτωπο απέφυγε δυο αντιπάλους και απέναντι από τον τερματοφύλακα πλάσαρε ψύχραιμα γράφοντας το 1-0.

Στην επανάληψη η Νάουσα προσπάθησε να διαχειριστεί το προβάδισμα της στο σκορ και τα κατάφερε δίχως στην ουσία να απειληθεί η εστία τους ενω στην εκπνοή του αγώνα ο Μτσεντλεσβίλι μόνος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία να χρηστεί σκορερ.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από την Νάουσα διακρίθηκαν οι Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Τόσιος και Ζούρκος ενω από τον Κιλκισιακό καλύτεροι ήταν οι Κολιοφούκας, Ραφαηλίδης και Παλάσκας.

Καλή η διαιτησία του κ. Γκαραγκάνη (Βρούζο - Θεοδώρου) από την Πιερία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Μουρατίδης (λ. τρ. 24’ Μουρίκι), Ντινόπουλος (67’ Μτσεντλεσβίλι), Κυζιρίδης (70’ Μαντώς), Κωτσιόπουλος (80’ Χατζόπουλος), Τόσιος, Περηφανόπουλος.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαηλίδης, Παλάσκας, Μετενζίδης, Μίλκας (46’ Καρασίμος), Μπελίτσας (60’ Νικολαϊδης), Πιπερτζής, Μοσχάκης, Καθάριος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής