breaking news Νέο

Eνωσιακό πρωτάθλημα : Μία νίκη και μία ήττα ο απολογισμός

  • Eνωσιακό πρωτάθλημα : Μία νίκη και μία ήττα ο απολογισμός
  • Eνωσιακό πρωτάθλημα : Μία νίκη και μία ήττα ο απολογισμός

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των Μικτών ομάδων Κ-12 και Κ-14 της Ένωσής μας στα αντίστοιχα Ενωσιακά Πρωταθλήματα που ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή.

Οι δύο ομάδες της ΕΠΣ Ημαθίας αντιμετώπισαν εκτός έδρας στο Αθλητικό Κέντρο Αμυνταίου τις αντίστοιχες της Φλώρινας και στο πρώτο χρονικά παιχνίδια η Κ-12 της Ένωσης μας παρότι προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 10' με γκολ του αριστεροπόδαρου ταλαντούχου 11χρονου ποδοσφαιριστή των τμημάτων υποδομής του Μακροχωρίου του Λαμπριανίδη τελικά γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη της Φλώρινας με 2-1 (τα γκολ της νικήτριας ο Γεωργιάδης στο 12' και ο Ιωαννίδης στο 37'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τζάμος από την ΕΠΣ Καστοριάς με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σιδερίδη – Τριανταφυλλίδη και η Μικτή της Ημαθίας χρησιμοποίησε τους:

Χριστοδούλου, Τσανασίδη, Κατσαβό, Λαμπριανίδη, Καρασαββίδη, Τούφα, Αχλιώπα, Γελαδάρη, Κίτσα, Κούτσια, Χαρισούδη και Χαλκιά.

Να σημειωθεί ότι στους αγώνες των Κ-12 οι ομάδες αποτελούνται από 9 παίκτες, διεξάγονται σε γήπεδα με μικρότερες διαστάσεις και η διάρκεια τους είναι μίας ώρας (δύο ημίχρονα των 30 λεπτών).

Στο παιχνίδι που ακολούθησε μεταξύ των Μικτών Ομάδων Κ-14 (παιδικές) της ΕΠΣ Φλώρινας και της αντίστοιχης της Ημαθίας, η Ένωσή μας επικράτησε με 0-2 (και τα δύο τέρματα ο Λαφάρας των τμημάτων υποδομής της ΒΕΡΟΙΑΣ στο 9' και στο 70').

Η Μικτή ομάδα της Ημαθίας και νικήτρια του αγώνα αγωνίστηκε  με τους: Αργυρόπουλο, Καραπιπέρη, Μουχτάρη (63' Κίτσα Α. του Η), Ματελόπουλο, Κίτσα Α. του Γ., Παναγιωτίδη, Χλιαρόπουλο (63' Μπουκουβάλα), Μαρτσέλο, (70' Νατσιούλα), Λαφάρα, Δημόπουλο, Καρασαρίδη.

• Οι αγώνες των Κ-14 γίνονται σε γήπεδο κανονικών διαστάσεων, οι ομάδες αποτελούνται από 11 παίκτες και η διάρκειά τους είναι 80 λεπτών (δύο ημίχρονα των 40 λεπτών).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής