breaking news Νέο

Θα παίξουν για τον Γρηγόρη...

Θα παίξουν για τον Γρηγόρη...

Ένα φιλικό για τον Γρηγόρη! Ο σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ συνδράμοντας στην οικονομικη ενίσχυση του Γρηγόρη Τρούπκου (φωτό, που μετά το σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε και την επι μακρόν νοσηλεία του σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και την παρουσία του τώρα σε κέντρο αποκατάστασης, έκανε πρόταση στον αντίστοιχο σύλλογο της Βέροιας για την διεξαγωγή μιας φιλικής συνάντησης.

Οι παλιές δόξες της Βέροιας, που τα τελευταία χρόνια έχουν προσφέρει βοήθεια σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, αλλά και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ.

• Ο εν λόγω φιλικός αγώνας έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιουνίου και ώρα 6μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Νάουσας, με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των δύο ιστορικών ομάδων να απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρών σ’ αυτό το μεταξύ τους παιχνίδι, που γίνεται για καλο σκοπό.

• Τα εισιτήρια αυτής της φιλικής αναμέτρησης έχουν ήδη εκδοθεί, με το καθένα να τιμάται με 5 ευρώ. Υπάρχει, μάλιστα, το ενδεχόμενο στο ματς της 29ης Ιουνίου να δώσουν το παρών και παλαίμαχοι παίκτες άλλων ομάδων και να αγωνισθούν, σε μια προσπάθεια να... κεντρίσουν ακόμα περαιτέρω το ενδιαφέρον του κόσμου, ώστε να υπάρξει πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση χρημάτων.

• Η “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” σε επικοινωνία που είχε με τον Θωμά Τρούπκο, αδελφό του Γρηγόρη Τρούπκου, ενημέρωσε πως «ο Γρηγόρης βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης “ΑΡΩΓΗ” και την Δευτέρα μεταφέρθηκε σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, από την οποία και εξήλθε, με την κατάσταση του να παρουσιάζει βελτίωση. Φυσικά ο Γρηγόρης συνεχίζει να ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, που στην παρούσα φάση κρίνεται απολύτως επιβεβλημένο».

• Τέλος, για σήμερα στις 12 το μεσημέρι, υπαρχει προγραμματισένο συμβούλιο της διοίκησης των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Βέροιας στο “ΕΚΤΟΣ ΧΑΡΤΗ”, με θέμα την διεξαγωγη του συγκεκριμένου φιλικού και με τον πρόεδρο και αρχηγό των “κυανέρυθρων” Τάκη Παπατζίκο να καλεί σε επικοινωνία τους παίκτες μαζί του στο τηλέφωνο: 6972717167.

 

Απο τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής