breaking news Νέο

Η Tsiflidis Security με νέα ιστοσελίδα ανανεώνει τις υπηρεσίες της!

Η Tsiflidis Security με νέα ιστοσελίδα ανανεώνει τις υπηρεσίες της!

Η Tsiflidis Security, η πιο αναγνωρισμένη για την ποιότητα των υπηρεσιών της στη Βόρεια Ελλάδα εταιρεία Security ανανέωσε την ιστοσελίδα της ώστε να παρέχει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πληροφορίες για τις υπηρεσίες της στο Internet. Με εμπλουτισμένο περιεχόμενο, εύκολη πρόσβαση στις πληροφοριες και με νέο σχεδιασμό η ιστοσελίδα της Tsiflidis Security είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει. Responsive σχεδιασμός για πρόσβαση από κινητά και tablet και ταχύτητες φόρτωσης σελίδας που δεν αγγίζουν ούτε το ένα δευτερόλεπτο! Η Display Ideas, εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαδικτύου με έδρα τη Βέροια, Πιερίων 120, για μία ακόμα φορά παρέδωσε ένα έργαλείο για να γίνει η Tsiflidis Security μία ακόμα καλύτερη εταιρεία!

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της Tsiflidis Security στη διεύθυνση http://www.securitytsiflidis.gr ή κάνοντας κλικ εδώ

Λίγα λόγια από την Tsiflidis Security

Η Τεχνική και Εμπορική Εταιρία Συστημάτων Εγκαταστάσεων και Υπηρεσιών Ασφαλείας « Ι.Ε.Π.Υ.Α. » με πολυετή εμπειρία στο χώρο, όπως και το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών της "TSIFLIDIS SECURITY" με έδρα την πόλη της Βέροιας όπως και την πόλη της Θεσσαλονίκης έχει κύκλο εργασιών σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, σας κάνει γνωστό ότι έχει στο δυναμικό της πολυάριθμο προσωπικό ασφαλείας κατάλληλα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο με βεβαίωση παρακολούθησης μαθημάτων από Κ.Ε.Κ. ή και Ι.Ε.Κ.

Το προσωπικό που εργάζεται σε εμάς είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο σε θέματα ασφάλειας για κάθε χώρο ξεχωριστά από τον 16 χρόνια Εκπαιδευτή της Ελληνικής Αστυνομίας ΤΣΙΦΛΙΔΗ Σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ και ιδιοκτήτη της "TSIFLIDIS SECURITY" με Άδεια Εργασίας της Εταιρίας από την Ελληνική Αστυνομία και με πάρα πολλά πτυχία και διακρίσεις, όπως και εισηγήσεις με συμμετοχή σε σεμινάρια σε Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό για τον χώρο της Ασφάλειας.

Υπηρεσίες που προσφέρουμε

Κέντρο Λήψης Σημάτων

Στα  Κεντρικά Γραφεία της ( TSIFLIDIS  SECURITY ) που λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο 365ημέρες το χρόνο  με το ειδικευμένο πολυάριθμο προσωπικό ασφαλείας,  λαμβάνουμε  συνεχώς  και  καθημερινά Σήματα στον Ιδιόκτητο Κεντρικό Σταθμό  μας από κάθε πελάτη που είναι Συνδεδεμένος Ηλεκτρονικά  24ώρες με τον Συναγερμό του μαζί μας στο   ( Κ. Λ. Σ.  -   Κέντρο  Λήψης   και Διαβίβασης   Εντολής   Σημάτων  του  Συναγερμού  με  Άμεση  Ειδοποίηση του Γραφείου μας  προς τους Αρμόδιους Υπεύθυνους του εκάστοτε Χώρου, ή  αν  δεν βρούμε  αυτούς, τότε ειδοποιούμε  την εκάστοτε Ελληνική  Αστυνομία της κάθε περιοχής.

Υπηρεσίες Άμεσης Επέμβασης

Εφόσον  έχετε υπογράψει μαζί μας συμβόλαιο και για την δεύτερη  παροχή  υπηρεσιών ασφαλείας, κάθε φορά που θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός ως διάρρηξη  και  δεν απαντήσετε στο τηλέφωνο εν ώρα λειτουργίας της επιχείρησης και σύμφωνα πάντοτε με της κινήσεις σας  στο ( Κ. Λ. Σ. Κέντρο Λήψης και Διαβίβασης Σημάτων Συναγερμού )   άνοιγμα - κλείσιμο δηλαδή ( όπλιση – αφόπλιση ) της  επιχείρησης, τότε αυτομάτως το Κέντρο Λήψης  Σημάτων ( Κέντρο Επιχειρήσεων ) ειδοποιεί  τα περιπολικά οχήματα της "TSIFLIDIS  SECURITY" έτσι ώστε να προβούν σε Άμεση Επέμβαση στον χώρο σας σε εύλογο χρονικό διάστημα είτε είστε μέσα εν ώρα λειτουργίας της  επιχείρησης σας, είτε η επιχείρηση σας  είναι κλειστή, και μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα  φτάνουν οι φύλακες μας  άμεσα ώστε  να ελέγξουν την βλάβη ή να αποτρέψουν κάθε πιθανή αιτία διάρρηξης, επίσης το ίδιο γίνεται και κάθε φορά που θα πατήσετε το μπουτόν  πανικού  όταν  απειλήστε πραγματικά.

Υπηρεσίες Περιπολιών - Patrol

Τις περιπολίες που έχουμε παγιώσει οι οποίες γίνονται σε ακαθόριστα χρονικά διαστήματα και ποτές τις ίδιες ώρες,  ξεκινάνε καθημερινά από τις 21:00 μ.μ. και τελειώνουν στις 7:00 π.μ. Η άμεση επέμβαση όμως υπάρχει πάντα σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί ο συναγερμός σας. Μόνο σε περίπτωση πολλών συναγερμών ή δύσκολων καιρικών συνθηκών, υπάρχει περίπτωση και όχι σκόπιμα βέβαια οι φύλακες περιπολάρχες να περάσουν λιγότερες φορές  από κάθε επιχείρηση και αυτό γιατί τρέξανε γρήγορα σε ένα πιθανό συμβάν για άμεση επέμβαση συναγερμού και άλλαξε το δρομολόγιό τους, ή καθίσαμε φύλακες στον συμβάν μέχρι να τους αντικαταστήσουν έτσι ώστε να συνεχίσουν το έργο τους.

Υπηρεσίες Στατικής Φύλαξης

Η Παροχή σταθερής φύλαξης με Φύλακα ( Σκοπό ) έχει να κάνει ανάλογα στης ανάγκες πάντοτε του πελάτη μας. Έχει εφαρμογή σε Εργοστάσια, Βιομηχανίες, Εργοτάξια, Κινηματοθέατρα, Σουπερ Μάρκετ, Γραφεία, Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, Αθλητικές Εκδηλώσεις, Φυλάξεις Παρκινγκ, Συνοικισμών, Γάμων και Εκδηλώσεις γενικότερα παντός τύπου κτλ… Όλοι  οι  φύλακες  ελέγχονται  πάντοτε με ηλεκτρονικά  και  εποπτικά  μέσα  όπως και με  έφοδο στον χώρο.   

Υπηρεσίες Προστασίας V.I.P - Σ.Ο.Α

Με τον όρο Προστασία, εννοούμε την ολοκληρωμένη προφύλαξη ενός ή περισσότερων ατόμων, ή επισήμων προσώπων από πράξεις επιτιθέμενων ατόμων ή ομάδων που από πριν αυτές έχουν προαποφασιστεί, οι οποίες στρέφονται κατά της ζωής τους, της προσωπικής τους ελευθερίας, της προσβολής της τιμής, της υπόληψης και αξιοπρέπειας τους, όπως και των περιουσιακών αγαθών τους. Στον όρο προστασία ενός ή περισσότερων ατόμων, επιχειρηματιών συνήθως ή επισήμων, συμπεριλαμβάνεται επίσης η προστασία από ατυχήματα και ιατρικά περιστατικά που απαιτούν γνώσεις πρώτων βοηθειών. Ο τρόπος της προστασίας τους επιτυγχάνεται πρώτον με τεχνολογικό εξοπλισμό, δηλαδή με διάφορα ηλεκτρονικά & εποπτικά συστήματα 24ωρης παρακολούθησης που έχουμε τοποθετήσει στους χώρους οικίους και επαγγελματικούς του προστατευόμενου ατόμου, όπως και η διακριτική ή ένοπλη 24ωρη συνοδεία με ειδικά εκπαιδευμένα άτομα, ειδικών προσόντων με άδεια οπλοφορίας.

Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Όλες οι υπηρεσίες έρευνας παρέχονται ύστερα από συζήτηση στο χώρο των γραφείων μας και τη σύνταξη ιδιωτικού συμφωνητικού με απόλυτη εχεμύθεια. Το προσωπικό που αναλαμβάνει αυτές τις εργασίες είναι ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό με πολλά χρόνια εργασιακής εμπειρίας στο χώρο των ιδιωτικών ερευνών/παρακολουθήσεων. Διατηρούμε συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη και τον ενημερώνουμε για συμβάντα και τη γενικότερη εξέλιξη της έρευνας.

Χρηματαποστολές

Ειδικά διαμορφωμένα οχήματα με ειδική θωράκιση και ειδικά ηλεκτρονικά εξαρτήματα δορυφορικού εντοπισμού διενεργούν ασφαλής μεταφορά χρημάτων, πολύτιμων λίθων και έργων τέχνης.

 

TSIFLIDIS SECURITY
Χαράλαμπος Τσιφλίδης

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 10 ΓΡΑΜΜΩΝ: +30 23310 27102
FAX: +30 23310 27175
ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔ. ΕΡΕΥΝΩΝ: +30 23310 27251
ΚΙΝ/MOB: +30 6937 226565

Web: http://www.securitytsiflidis.gr?utm_source=imerisianews&utm_medium=article&utm_campaign=tsiflidissecurity
Email: sales@securitytsiflidis.gr

Κεντρικά: Οδός Θεσσαλονίκης 45 
Βέροια, ΤΚ 59132


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής