breaking news Νέο

Γ. Τσικίνας: «Ήταν μία νίκη που έπρεπε να γίνει επί του Καματερού»

Γ. Τσικίνας: «Ήταν μία νίκη που έπρεπε να γίνει επί του Καματερού»

Η νίκη του Φιλίππου επί του ΓΑΣ Καματερού επανέφερε τα χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας, με τον τεχνικό Γιώργο Τσικίνα να τονίζει στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” την αναγκαιότητα της.

“Ηταν μία νίκη που έπρεπε να γίνει. Το διποντο που αποκομίσαμε απέναντι στο Καματερό, προερχόμενοι από ήττα στον αγώνα με την συμπολίτισσα ΒΕΡΟΙΑ 2017, σαφώς και μας ανεβάζει ψυχολογικά εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχουμε να βγάλουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Παράλληλα, ο Βεροιώτης προπονητής επεσήμανε πως “σε ματς σαν και αυτό με τον ΓΑΣ Καματερού, αλλά και ματς που είναι μέσα στις δυνατότητες να πάρουμε θετικά αποτελέσματα, θα πρέπει να τα κερδίζουμε πολύ πιο εύκολα του αναμενομένου και όχι να μας κυριεύει το άγχος. Κάτι που προϋποθετει ότι θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό. Γιατί, θα το ξαναπώ είναι κρίμα να αδικούμε τον εαυτό μας”.

 

Στροφή σε ΑΕΣΧ Πυλαίας

Το ματς με τον ΓΑΣ Καματερου έχει μπει στο συρτάρι της.... λήθης και πλεον τα βλεμματα όλων το στρατόπεδο της Βεροιώτικης ομάδας στρέφονται στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στη νεοφώτιστη στην Α1 κατηγορία ΑΕΣΧ Πυλαίας εκτός έδρας.

Η προετοιμασία για το εν λόγω ματς συνεχίστηκε χθες κανονικά, το ίδιο θα συμβεί σήμερα και αύριο. Οχι όμως και το Σάββατο, μιας και τίθεται πρόβλημα με την διεξαγωγή αγώνων πινγκ πονγκ στο Φιλίππειο, οπότε και στέκεται αδύνατο η χρησιμοποίηση της κεντρικής σάλας για προπόνηση.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής