breaking news Νέο

Στα περσινά επίπεδα μια σειρά δημοτικών τελών με εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής Βέροιας

Στα περσινά επίπεδα μια σειρά δημοτικών τελών με εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής Βέροιας

Με 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη, αλλά δίχως την ύπαρξη εκτάκτων θεμάτων, απασχολήθηκε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας στη χθεσινή τακτική συνεδρίασή της. Αρκετά από αυτά είχαν να κάνουν με εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή τελών, όπως στάθμευσης, διαφήμισης, τέλεσης γάμων, άρδευσης, αυθαίρετης χρήσης δημοτικών εκτάσεων, συμμετοχής στις λαϊκές αγορές του Δήμου, τα οποία τελικά παραμένουν ως έχουν, δηλαδή στα περσινά επίπεδα, ενώ θετική υπήρξε η εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής προς το Δημοτικό Συμβούλιο, αναφορικά με την 15η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού και Ετήσιου Προγράμματος Δράσης (ΕΠΔ) Δήμου Βέροιας, έτους 2018.

Με άλλη απόφασή της η Ο.Ε. ενέκρινε τα πρακτικά διαγωνισμού και ανάδειξης αναδόχου για «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του προσώπων, για τα έτη 2019-2020».

Τέλος, στη συνεδρίαση της Ο.Ε., που πραγματοποιήθηκε χθες στις 11 το πρωί, στο γραφείο του Αντιδημάρχου Οικονομικών Στέλιου Ασλάνογλου, της οποίας και προήδρευσε, παρόντα ήταν τα μέλη Άρης Λαζαρίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Θανάσης Σιδηρόπουλος και Θανάσης Αποστολόπουλος.

Π.Τ.

 

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής