Κ. Αποστόλου : «26 λεπτά τουλάχιστον η τιμή για ποιοτικά συμπύρηνα ροδάκινα το 2019»
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδος, με την ολοκλήρωση της φετινής παραγωγικής περιόδου προχώρησε σε έναν απολογισμό-αποτίμηση, για το πώς κύλησε η χρονιά σε συμπύρηνο και επιτραπέζιο ροδάκινο. Σύμφωνα με την Ε.Κ.Ε., για άλλη μια χρονιά, η ποιότητα απείχε πολύ από την ενδεικνυόμενη, με συνέπεια μεγάλες ποσότητες συμπύρηνου, που αγοράστηκαν σε τιμή α’ ποιότητας, να καταλήξουν στην...
Διαβάστε το άρθρο