breaking news Νέο

Οι πρώτες κινήσεις των ομάδων

Οι πρώτες κινήσεις των ομάδων

Δεν χρειάστηκε βέβαια να ολοκληρωθεί με την διεξαγωγή των πλεϊ οφ, η φετινή χρονιά για να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό τους οι ερασιτεχνικές ομάδες της Ημαθίας τουλάχιστον αυτές που δεν έχουν να αντιμετωπίσουν διοικητικό κενό.

Από την επόμενη κιόλας της ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας και πριν την έναρξη των πλεϊ οφ είδαμε ομάδες να κλείνουν προπονητή αλλά και να ανανεώνουν την συνεργασία τους με ποδοσφαιριστές που θεωρούν οτι μπορούν να βοηθήσουν και την επόμενη περίοδο.

3 Ο ΓΑΣ Κοπανού που έκανε μια άνετη χρονιά καθώς πέτυχε την παραμονή του στην κατηγορία από τα μέσα περίπου του δευτέρου γύρου ανανέωσε την συνεργασία του με τον Χρήστο Χατζηδάκη που θα βρίσκεται στον πάγκο του και την νέα χρονιά, όπως και με τον Έρβις Μπούφι που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος πλεον να βοηθήσει την ομάδα του.

3 Με την ίδια συνταγή στον πάγκο της θα πορευθεί και τη νέα χρονιά η ΑΕ Χαρίεσσας καθώς ανανέωσε την συνεργασία με τον Χρήστο Μποζίνη με την εισήγηση του οποίου επίσης ανανέωσε την συνεργασία της και με τον Χρήστο Δελητζάκη και τον Χάρη Δημητρούση που θα συνεχίσουν για ένα τουλάχιστο χρόνο ακόμη να φοράνε τα κιτρινόμαυρα.

3 Με τον Τάσο Γορσουζίδη στον πάγκο του και με την ίδια διοίκηση θα πορευθεί την νέα περίοδο ο νεοφώτιστος στην Α’ κατηγορία Αγρ. Αστέρας Πλατέος.

3 Το Μακροχώρι συνεχίζει τις προπονήσεις με την συμμετοχή και νεαρών ποδοσφαιριστών από την γύρω περιοχή που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να μετακομίσουν στα αποδυτήρια της ιστορικής ομάδας.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται υπό την επιβλεψη του νεαρού προπονητή του Γρηγόρη Ηλιάδη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής