breaking news Νέο

Διαγράφεται από τη ΝΔ ο Λευτέρης Αυγενάκης

Διαγράφεται από τη ΝΔ ο Λευτέρης Αυγενάκης

Διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η δημοσιοποίηση βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί το περιστατικό έντασης ανάμεσα στον πρώην υπουργό και υπάλληλο του αεροδρομίου.

O προεδρεύων της Ολομέλειας κ. Βασίλης Βιλιάρδος ανακοίνωσε την απόφαση του Πρωθυπουργού ότι ο μέχρι πρότινος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης δεν ανήκει πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Διεγράφη αφού συνεδρίασε πρώτα με απόφαση του πρωθυπουργού, η Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και αποφάσισε ο κ. Αυγενάκης να είναι εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αυγενάκης ταξίδευε για την Κρήτη, όμως μπέρδεψε την πύλη και καθυστέρησε, με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπήρξαν τρεις αναγγελίες με το όνομα του πρώην υπουργού, χωρίς όμως ο ίδιος να εμφανιστεί στην έξοδο, κάτι που τελικά έκανε με αρκετή ώρα καθυστέρηση.

Στο οπτικό υλικό που έχει δει το φως της δημοσιότητας, διακρίνεται ο πρώην υπουργός, εμφανώς εκνευρισμένος, κάποια στιγμή να σηκώνει το χέρι του προς το κεφάλι του υπαλλήλου. Ακολουθεί μια στιγμή έντασης, με τον υπάλληλο να σηκώνεται από τη θέση του και να κάνει λίγα βήματα πίσω, την ώρα που ο κ. Αυγενάκης μαζεύει κάποια πράγματα που είχαν πέσει κάτω κατά τη διάρκεια της έντασης.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν παραδίδει την έδρα, άρα θα παραμείνει στη Βουλή σαν ανεξάρτητος βουλευτής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής