breaking news Νέο

Πανελλαδικές 2024: Την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Πανελλαδικές 2024: Την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2024. Την Παρασκευή 28 Ιουνίου, μετά τις 13:00 το μεσημέρι, αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2024.

Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις επιδόσεις του και μέσω SMS στο κινητό τηλέφωνο που θα δηλώσουν.

Η πλατφόρμα έχει ανοίξει από τις 17 Ιουνίου και θα παραμείνει ενεργή μέχρι σήμερα, 25 Ιουνίου. Η είσοδος στην υπηρεσία πραγματοποιείται με τα στοιχεία συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

 

Πώς θα ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα

Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των φετινών Πανελληνίων θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα των εξετάσεων με τους εξής τρόπους:

- Μπορούν να λάβουν τους βαθμούς τους μέσω sms στα κινητά τους.

- Μέσω του gov.gr. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν την βαθμολογία τους πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τα αρχικά από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

- Στα Λύκεια όπου φοιτούν και όπου θα αναρτηθούν οι βαθμοί.

- Στα ειδικά μαθήματα οι βαθμοί θα ανακοινωθούν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

 

Πώς θα δείτε τις βαθμολογίες στο κινητό

Συγκεκριμένα, απαιτείται ο οκταψήφιος Κωδικός Υποψηφίου και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, καθώς επίσης και το κινητό τηλέφωνο του υποψηφίου. Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι θα μπορούν να επιβεβαιώσουν τον αριθμό του κινητού τους ή να τον τροποποιήσουν.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτείται η εισαγωγή μοναδικού κωδικού που θα αποσταλεί στο κινητό που δηλώθηκε κατά την εγγραφή στην υπηρεσία.

Υπενθυμίζεται ότι η υπηρεσία λειτουργεί συμπληρωματικά με τα γνωστά από τα προηγούμενα χρόνια μέσα ενημέρωσης. Όλοι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα τους από την online εφαρμογή του ΥΠΑΙΘΑ ΕΔΩ πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά και μέσω των καταλόγων που θα αναρτηθούν στις σχολικές μονάδες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής