breaking news Νέο

RUYA TOPRAKLARA YOLCULUK . ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ

  • RUYA TOPRAKLARA YOLCULUK . ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ
  • RUYA TOPRAKLARA YOLCULUK . ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ
  • RUYA TOPRAKLARA YOLCULUK . ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ

Το ταξίδι στην Αντίπερα όχθη του συνεργάτη μας Κοτζαερίδη Γεωργίου συνεχίζεται και αυτήν την φορά ανοίγει τα φτερά του για την Βασιλεύουσα.

Μετά την πρώτη παρουσίαση, μεταφρασμένο στα Τουρκικά, στα Κουβούκλια Προύσας και αργότερα στην Συλήβρια της Ανατολικής Θράκης, θα το παρουσιάσει στην Κωνσταντινούπολη προσκεκλημένος του Ιδρύματος των Ανταλλαγέντων της Λωζάνης.

Στο βιβλίο του ο κύριος Κοτζαερίδης αναφέρεται στα ταξίδια του στην ιδιαίτερη πατρίδα των προγόνων του τα Κουβούκλια Προύσας, στα χωριά που αποτελούσαν την Εκκλησιαστική Επαρχία Προύσας (38) καθώς και τις προσπάθειες του για την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δυο λαών.

Το βιβλίο έχει προλογίσει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κύριος Ελπιδοφόρος, ο οποίος είχε αναφέρει ότι, πολλοί έχουν προσπαθήσει να χτίσουν γέφυρες για την Ελληνοτουρκική Φιλία, αλλά ο κύριος Κοτζαερίδης αποτελεί ο ίδιος μία γέφυρα.

Για το βιβλίο και τον συγγραφέα θα μιλήσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προύσας κύριος Ιωακείμ Μπίλης, η γνωστή καλλιτέχνης της Πόλης κυρία Ήβη Δερμαντζή, ο τέως δήμαρχος GUMUSYAKA Ανατολικής Θράκης Κύριος Ismet Kirazpinar και οι οικοδεσπότες του μεγαλύτερου Ιδρύματος Ανταλλαγέντων Προσφύγων που έχουν έδρα την Κωνσταντινούπολη.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής