breaking news Νέο

Συλλαλητήριο απολυμένων της «ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ» το Σάββατο στην Κεντρική Πλατεία της Νάουσας

Συλλαλητήριο απολυμένων της «ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ» το Σάββατο στην Κεντρική Πλατεία της Νάουσας

ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Οι εργαζόμενοι του Βαρβαρέσου , μαζί με το σωματείο μας καλούμε όλο το λαό της Νάουσας στο συλλαλητήριο το Σάββατο 18 Μαΐου 8μμ στη Κεντρική Πλατεία Νάουσας για να εκφράσει τη στήριξη του στο δίκαιο αγώνα που δίνουμε.

  • Για να μην χάσουμε τα δεδουλευμένα μας και τις αποζημιώσεις μας
  • Να αποσαφηνιστούν τα σχέδια της εταιρείας . Σε ενδεχόμενο που έρθει ένας επενδυτής δεν θα  " παραδώσουμε" το εργοστάσιο " καθαρό" από εργασιακά δικαιώματα και θέσεις εργασίας!
  • Για να μην κοπεί ρεύμα - νερό σε κανέναν απολυμένο συνάδελφο μας και να παγώσουν οι λογαριασμοί για τους ανέργους.
  • Για να μην πλειστηριαστεί κανένα σπίτι.
  • Για να θεωρηθεί συντάξιμος ο χρόνος ανεργίας των συναδέλφων μας και να παρθούν μέτρα προστασίας σε όσους είναι κοντά στη σύνταξη.

Συνάδελφοι εργαζόμενοι , αυτοαπασχολούμενοι , βιοπαλαιστές αγρότες , μαθητές , συνταξιούχοι της Νάουσας.

Η αλληλεγγύη σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια του αγώνα μας

Με το πιθανό  κλείσιμο του Βαρβαρέσου , πετιούνται στο δρόμο της ανεργίας 130 συνάδελφοι και πολλοί περισσότερες οικογένειες βρίσκονται με έναν άνεργο στο σπίτι .

7 εκ ευρώ είναι τα χρωστούμενα από την εργοδοσία , πράγμα που συνεπάγεται πλήγμα για τη πόλη μας , όπως και για τις ζωές μας.

Είμαστε εδώ και χρόνια όπως γνωρίζετε απλήρωτοι τη στιγμή που η εργοδοσία της Βαρβαρέσος δεν της καίγεται καρφί αψηφώντας δεκάδες δικαστικές αποφάσεις , ενώ έχει πάρει χρηματοδοτήσεις εκατομμυρίων στο παρελθόν από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.

Καμιά εμπιστοσύνη δεν μπορούμε να έχουμε σε κόμματα τα οποία κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα , στηρίζουν τη στρατηγική της ΕΕ.

Λίγο καιρό μετά την μείωση στο μισθό μας κατά 16%  το 2014, επισκέφτηκαν το εργοστάσιο τόσο ο Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ , όσο και ο Γεωργιάδης της ΝΔ λέγοντας μας ότι " βλέπουν έναν καλό εργοδότη" .

Μόνο που ο καλός εργοδότης πατούσε πάνω στις δικές μας πλάτες αξιοποιώντας τα νομοσχέδια που όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά ψηφίζουν για τα κέρδη τους και τα οποία είναι Ευρωπαϊκές κατευθύνσεις για να γίνονται οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

 Η δύναμη βρίσκεται σε μας , πουθενά αλλού .

Έχουν τεράστιες ευθύνες όλοι αυτοί που ασπάζονται τα κέρδη των λίγων και τα "χρυσά κουτάλια" της Ευρωπαϊκής Ένωσης που σήμερα η πόλη μας μαραζώνει και μετράει 4.500 χιλιάδες χαμένες θέσεις κλωστοϋφαντουργών μιας και οι βιομήχανοι εξαφάνισαν ολόκληρο κλάδο από τη πόλη μας.

Αυτός ο αγώνας αφορά όλη τη πόλη και όλο το νομό , όλο το λαό. Όλοι οι Ναουσαίοι θυμόμαστε πως ήταν η ζωή με τους εργάτες να σφύζουν τη πόλη και πως είναι τώρα!

Γιατί εργατιά χωρίς λεφτά σημαίνει μαγαζιά χωρίς δουλειά.

Γιατί με ανοιχτά εργοστάσια πολλοί νέοι θα ήταν στη πόλη και τα χωριά μας και δεν θα έπαιρναν το δρόμο της ξενιτιάς.

Γιατί δεν χωράνε άλλοι άνεργοι στη πόλη μας από τις πολιτικές των κερδών.

Άλλος δρόμος δεν υπάρχει . Να γίνουμε όλοι μια γροθιά , να νιώσουν τη δύναμη μας . Μόνο έτσι θα μετρήσουμε νίκες.

Το Σάββατο 18 Μάη στις 8μμ πλημμυρίζουμε τη Κεντρική Πλατεία για να νιώσουν οι συνάδελφοι μας ότι δεν είναι μόνοι στον αγώνα που δίνουν.

Στηρίζουμε τους εργαζόμενους του Βαρβαρέσου και το σωματείο μας , τις οικογένειες και τα παιδιά μας . Το έχουμε δείξει και στο παρελθόν όταν έκλειναν εργοστάσια και εκεί μετρήσαμε κατακτήσεις.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής