breaking news Νέο

Αγωνιστικές υποχρεώσεις ομάδων Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

Αγωνιστικές υποχρεώσεις ομάδων Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται την Κυριακή 14/4/2019, στις 16:30, στο γήπεδο Αγίας Βαρβάρας, με την αντίστοιχη ομάδα Ροδόπη 87' για την 13η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Β´ Εθνικής γυναικών.

Διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο κ. Σουλίδης Ευστράτιος, με βοηθούς τον κ. Πανυτσίδου Αναστασία και τον κ. Δημητριάδου Αγγελική από την ΕΠΣ  Κοζάνης.

 

ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται το Σάββατο 13/4/2019, στις 16:30, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την ομάδα του Αχιλλέα Νάουσας, 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.

 

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

 

Το παιδικό τμήμα Κ 14 του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται την Κυριακή 14/4/2019, στις 11:30, στο γήπεδο του Αγίας Βαρβάρας, με την αντίστοιχη ομάδα Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας, σε αγώνα κατάταξης του πρωταθλήματος υποδομών Κ 14 της ΕΠΣ Ημαθίας 

Συγκέντρωση των παικτών στις 10:15, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με στολή αγώνα.

 

Τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας (Κ 12 - Κ 6) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται το Σάββατο 13/4/2019, στις 10:30, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με αντίστοιχες ομάδες του Κεραυνού Επισκοπής  και της Ακαδημίας Βέροιας.

Συγκέντρωση των αθλητών στις 10:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με στολή αγώνα.

 

Ο Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, για να βοηθήσει τις προσπάθειες των ομάδων, που αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο, καθώς η Γυναικεία ομάδα αγωνίζεται στον τελευταίο αγώνα της Β´ Εθνικής,  περιόδου 2018-19 , με στόχο τη νίκη για την άνοδο στην Α' Εθνική κατηγορία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής