breaking news Νέο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση συγκέντρωσης τροφίμων «Ημέρα Aγάπης, Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης» για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση συγκέντρωσης τροφίμων «Ημέρα Aγάπης, Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης» για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση συγκέντρωσης τροφίμων «Ημέρα Aγάπης, Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης» για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η δράση συγκέντρωσης τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας που πραγματοποιήθηκε την Μ. Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας στα σούπερ μάρκετ της πόλης με στόχο την ενίσχυση της δομής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο προσφέρει σε μηνιαία βάση τρόφιμα σε 150 εγγεγραμμένα ωφελούμενα νοικοκυριά του Δήμου Αλεξάνδρειας τα μέλη των οποίων ανέρχονται σε περίπου 380 μέλη εκ των οποίων τα 110 είναι παιδιά τα οποία βρίσκονται σε οικονομική ανέχεια.

Ευχαριστούμε θερμά τους δημότες που παρά την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, συνεισέφεραν σε αυτήν την προσπάθεια και κάθε φορά προσφέρουν απλόχερα σε όλες τις κοινωνικές δράσεις που διοργανώνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο στέλνοντας έτσι το σημαντικό μήνυμα της “Αγάπης, Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης”.

Ευχαριστούμε επίσης το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρεια και τους εθελοντές για τη συνεισφορά τους στη συλλογή τροφίμων, καθώς και τα παρακάτω σούπερ μάρκετ που συμμετείχαν στη δράση αυτή.

Σούπερ Μάρκετ:

  • Discount- 28ης Οκτωβρίου 28 & Κουγκά Θεοχάρη
  • Γαλαξίας -Μεγάλου Αλεξάνδρου 7
  • Κρητικός -Αριστοτέλους 17
  • Μασούτης – Γρ. Λαμπράκη 60
  • Μασούτης – Κ.Καραμανλή & Ε. Βενιζέλου
  • Πίτσιας -Ελευθ. Βενιζέλου 44
  • Σκλαβενίτης- Νικ. Πλαστήρα 55-57

“Η συμμετοχή και η αρωγή όλων σας, μας δείχνουν το δρόμο και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίζουμε τις δράσεις μας για όσους συνανθρώπους έχουν ανάγκη”.

 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΛΕΝΗ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής