breaking news Νέο

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Επιτέλους νίκη

  • ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Επιτέλους νίκη
  • ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Επιτέλους νίκη

Ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ κέρδισε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας τον άλλο εκπρόσωπο της Ημαθίας στην Γ' Εθνική, τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας με 1-0, επιστρέφοντας έτσι στις «επιτυχίες» ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων της ίδιας περιοχής, ανεξάρτητα από την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο αντίπαλοι, έχει πάντα τις ιδιαιτερότητές του και αυτό αποδείχθηκε και την περασμένη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας. Ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ήταν το φαβορί του αγώνα και αυτό φρόντισε να το αποδείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είχε σαφώς περισσότερο χρόνο στην κατοχή του την μπάλα, δημιούργησε πολλαπλάσιες ευκαιρίες για γκολ, απειλήθηκε ελάχιστα, όμως η νίκη δεν ήταν και τόσο εύκολη, αφού το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα , χρειάστηκε να περάσουν 70 λεπτά για να έρθει και αφού η αντίπαλος, η ομάδα της Αγίας Μαρίνας, από τις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου (49'), αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Καραγιάννης Β. με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Βέβαια όπως ήδη αναφέραμε η ΒΕΡΟΙΑ είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει νωρίτερα, με κορυφαία ασφαλώς στο 38' που κέρδισε πέναλτι (ανατροπή του Τζόρνταν από τον Ράδη), το εκτέλεσε ο Ντόγος, με τον εκπληκτικό 40χρονο τερματοφύλακα της Αγίας Μαρίνας να του λέει όχι.

Μπορεί ο τερματοφύλακας της Αγίας Μαρίνας Μυλωνάς να απέκρουε το πέναλτι του Ντόγου, όμως το γκολ της νίκης του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ έμελλε να έρθει απο στημένη φάση. Στο 69' συγκεκριμένα η γηπεδουχος ομάδα κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Φασίσης και με συρτό δυνατό σουτ νίκησε για μια και μοναδική φορά, επαναλαμβάνουμε, τον εκπληκτικό στον Κυριακάτικο αγώνα τερματοφύλα του Μ. Αλέξανδρου Μυλωνά, για το 1-0. Σκορ που παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή από την ΕΠΣ Πέλλας.

Η νίκη του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, που αγωνίστηκε με πολλά νέα πρόσωπα, με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, θεωρείται απόλυτα δίκαιη, αφού ήταν μια κλάση πάνω από την αντίπαλό τoυ σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στο διάστημα που έμεινε με παίκτη λιγότερο η Αγία Μαρινα.

Από την δική της πλευρά η ομάδα της Αγίας Μαρίνας με πιο άπειρο ρόστερ, χρησιμοποίησε μόνο 14 ποδοσφαιριστές, που είναι αλήθεια ότι προσπάθησαν με όσες δυνάμεις είχαν για το καλύτερο και κατάφεραν, έχοντας βέβαια για κορυφαίο ποδοσφαιριστή τον τερματοφύλακα Μυλωνά, να χάσουν το παιχνίδι με ψηλά το κεφάλι, όπως φυσικά συμβαίνει σε ολόκληρο σχεδόν το δεύτερο γύρο.

Τον αγώνα ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ - Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, διαιτήτευσε ο κ. Μιχαηλίδης, με βοηθούς τους Αδραμάνη - Σαμαρά από την ΕΠΣ Πέλλας.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης, Ζούρκος (44’ λ.τ. Βασιλακάκης), Τζόρνταν, Ντόγος, Πανταζέλος (73’ Χατζηπάντος), Φασίδης, Γανόπουλος, Γράτσιανος, Ζε Εσόνο, Μπάλλας, Γιαννόπουλος.

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ: Μυλωνάς, Τότσκα, Ράδης, Τζαλίλης (77’ Γαλόπουλος), Κοσέογλου (53’ Τσολάκης), Λέκα (71’ Σιδηρόπουλος), Καραγιάννης Τ., Δημητρούσης, Αντωνίου, Θεολόγου, Καραγιάννης Β.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ - Αγ. Μαρίνα         1-0

Ευκαρπία - Χανιώτη  2-1

Καβάλα - Θέρμη         3-0

Παραλίμνιο - Ορεστιάδα     5-1

Χρυσούπολη - Αβατο          1-1

Πετεινός - Κρηστώνη 0-1

Βαρβάρα - Πανθρακικός     0-5

Μηχανιών - Επανομή          2-0

Δόξα Δράμας - Αγγελοχώρι         3-0 (α.α.)


ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ-Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής