breaking news Νέο

Σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια περιόδευσε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΚΠΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

  • Σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια περιόδευσε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΚΠΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ
  • Σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια περιόδευσε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΚΠΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος, πραγματοποίησε επίσκεψη στις πόλεις Νάουσα και Αλεξάνδρεια την περασμένη Πέμπτη, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Σπυρόπουλος συναντήθηκε με πολίτες, επιχειρηματίες και εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να συζητήσει τις προκλήσεις και τις ανάγκες της περιοχής.

Ο κ. Σπυρόπουλος, μεταξύ άλλων, είπε ότι για το ΠΑΣΟΚ είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας να ενισχυθούν οι υπηρεσίες υγείας με γιατρούς και νοσηλευτές, ώστε διασφαλίζεται η ισότιμη πρόσβαση των κατοίκων στο ΕΣΥ. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για ακόμη μια φορά επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από τα μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα. Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα τη δεδομένη χρονική στιγμή που ασκεί γόνιμη αντιπολίτευση, και αναδεικνύει μια σειρά ζητημάτων όπως οι χαμηλοί μισθοί, η ακρίβεια, η στεγαστική κρίση και τα υψηλά ενοίκια, η ανάγκη ενίσχυσης του αγροτικού εισοδήματος.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε τη σημασία της ενεργού συμμετοχής των πολιτών και τους κάλεσε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ξεπεράσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ημαθία ώστε  να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας κοινωνίας που θα βασίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη καθώς και στη διαμόρφωση και ανάδειξη μιας ελκυστικής και δυναμικής υπαίθρου με υψηλή ποιότητα ζωής και πρόσβαση σε όλες τις βασικές υπηρεσίες.

*Ο  Ανδρέας Σπυρόπουλος είναι Γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής

Μηχανολόγος Μηχανικός MSc

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής