breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Και το όνομα αυτής Αντωνία Ηλία. Πρώην δικαστής που συνελήφθη στην τελευταία κυβέρνηση Σημίτη για το παραδικαστικό κύκλωμα.

 

Όμως την...έκανε για εξωτερικό μεριά. Στην Αγγλία. Μετά από είκοσι χρόνια έρχεται στην Ελλάδα για να μπει στην "στενή" για 13 χρόνια, από τα 19 που είχε καταδικαστεί.

 

Τώρα πώς την κοπάνησε για το εξωτερικό μην ψάχνετε. Εδώ τον Χριστοφοράκο τον φύλαγε όλη η ΕΥΠ στην βίλα του στην Πάρο και την έκανε με...ελαφρά για Γερμανία, η οποία αρνείται να τον εκδώσει. (Εδώ που τα λέμε αν τον έπιαναν, μάλλον θα τα "τίναζε" από φυσιολογικά αίτια, οπότε τυχερός είναι)

 

Τηλεδιάσκεψη του Μιχάλη (του δικού μας παιδιού) με 2.500 αστυνομικούς. Τους ζήτησε να "πέφτουν" πάνω από το πρόβλημα σαν να είναι δικό τους και να μπαίνουν στη θέση των θυμάτων.

 

Ναι. αλλά δεν στέλνει σε μάχιμες υπηρεσίες, όλους τους "τσάτσους" που την έχουν βρει στα βουλευτάδικα, τα υπουργάδικα και δεν συμμαζεύεται.

 

Βγάλε όλους τους αστυνομικούς στους δρόμους σύντροφε (της δεξιάς τώρα, αλλά δεν πειράζει) Μιχάλη.Γέμισε τα αστυνομικά τμήματα και μην αφήνει μια περιοχή με 3 γυναίκες αστυνομικούς και ένα αρχιφύλακα στην θωρακισμένη σκοπιά. 

 

Τέλος το όνειρο του Κασσελάκη, όταν ήταν πιτσιρικάς βεβαίως, για σπουδές και χρηματοοικονομικά στο Αμέρικα.

 

Τώρα οι γιάνκδηδες δεν ζητούν οικονομολόγους, αλλά υδραυλικούς, οικοδόμους και ηλεκτρολόγους. Οπότε, υδραυλικοί όλης της χώρας, το καράβι και βουρ για τις USA.

 

ΣτΕ: Ο Ράμμος οφείλει να ενημερώσει τον Ανδρουλάκη για τις τηλεφωνικές υποκλοπές. Και τώρα που κρίθηκε αντισυνταγματικός ο πανάθλιος νόμος που έφτιαξε εν μια νυκτί η κυβέρνηση, για να εμποδίσει την Ανεξάρτητη Αρχή Προσωπικών Δεδομένων να δώσει στοιχεία στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, θα γίνει της ΕΥΠ το κάγκελο.

 

Είπαμε σε αυτό τον τόπο δεν υπάρχει διαπλοκή. Τουλάχιστον όχι από την κυβέρνηση του Κυριάκου.

 

Ο άνθρωπος ασχολείται μόνο με την αρχίδιαπλοκη.


Χριστοφοράκος
Χρυσοχοϊ΄΄δης
Κασσελάκης
ηλεκτρολόγοι
Ανδρουλάκης-Μητσοτάκης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής