breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Και μαθηματικά πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Και μαθηματικά πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια

Η τρίτη και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου των πλεϊ οφ, που πραγματοποιήθηκε εμβόλιμα την περασμένη Τετάρτη, ανέδειξε και μαθηματικά τον φετινό πρωταθλητή της ΕΠΣ Ημαθίας, που θα εκπροσωπήσει την Ημαθία και στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ' Εθνική που θα ακολουθήσουν. Συγκεκριμένα με το ισόπαλο 0-0 του ντέρμπι κορυφής μεταξύ του ΦΑΣ Νάουσας και της Α.Ε. Αλεξάνδρειας, που διεξήχθη στην έδρα της πρώτης, παρέμεινε η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες στους 11 βαθμούς και καθώς απομένουν μόνον τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η διαδικασία των πλεϊ οφ, είναι αδύνατο να καλυφθεί, με την ομάδα της Αλεξάνδρειας να κατακτά μαθηματικά τον φετινό τίτλο.

Το παιχνίδι μεταξυ των δύο μονομάχων του τίτλου που διεξήχθη στο ΔΑΚ της Νάουσας, ήταν σε γενικές γραμμές μέτριο, με λίγες φάσεις, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ήταν καλύτερη η Αλεξάνδρεια, ενώ στην επανάληψη η Νάουσα, που χρειάζονταν μόνο την νίκη για να παραμείνει στην διεκδίκηση του τίτλου, ανέβασε την απόδοσή της και ήταν ελαφρώς πιο επικίνδυνη.

Tον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Γκόγκας - Ζαχαριάδης).

Στον άλλο αγώνα των πλεϊ οφ, το Μακροχώρι νίκησε 4-1 την Επισκοπή και μείωσε την διαφορά που το χωρίζει από την προχθεσινή αντίπαλό του, που βρίσκεται στην 3η θέση στους δύο βαθμούς.

Και τα πέντε τέρματα του αγώνα σημειώθηκαν στο β' ημίχρονο. Στο 51' το Μακροχώρι προηγήθηκε με τον Φωτόπουλο, με την Επισκοπή να ισοφαρίζει στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Χαλυτένα. Στο 66' ο Κοντογιάννης που είχε μπει αλλαγή ένα λεπτό νωρίτερα, στην πρώτη επαφή του με την μπάλα, ξαναέδωσε προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του και στο 78΄ο ίδιος παίκτης  πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα, δίνοντας έτσι προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το τελικό 4-1 για το Μακροχώρι διαμόρφωσε στο 80' ο Φιλιππίδης, που επίσης είχε έρθει αλλαγή από τον πάγκο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Σαμαράς - Χαραλαμπίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής